Veste groaznică pentru Iuhas. Căpitanul Olimpiei trebuie să stea până în iunie pentru a fi operat la genunchiul grav accidentat în martie

Veștile proaste continuă pentru Cosmin Iuhas (32 de ani) și Olimpia Satu Mare. După ce a aflat verdictul accidentării sale din startul meciul cu CS Afumați, ligamentele încrucișate și colaterale rupte la genunchiul stâng, în urma consultațiilor primite la Târgu Mureș, fundașul a aflat și faptul că va trebui să stea tocmai până în luna iunie pentru a fi operat.

În urma consultului de specialitate de la Clinica de Ortopedie din Târgu Mureș, Cosmin Iuhas s-a întors luni seara acasă cu vestea că va trebui să îndure o intervenție chirurgicală la ligamentele genunchiului stâng. Căpitanul Olimpiei va fi nevoită însă să aștepte până în iunie pentru a fi operat, atunci când a fost programat, deoarece asemenea intervenții, în care sunt afectate ligamentele colaterale și cele încrucișate, se efectuează la cinci-șase săptămâni de la producerea traumatismului. Iuhas va fi nevoită să stea cu respectivul picior în repaus complet mai bine de două luni, deci nu mai are nicio șansă să joace în acest sezon.

„Am simțit imediat după contact că e ceva grav. I-am și spus arbitrului să cheme ambulanța că nu-mi simțeam genunchiul. Sper să nu fie finalul carierei mele. Acum tot ce sper e să-mi revin fizic cât mai repede, a mărturisit, duminică, pentru Gazeta de Nord-Vest, Cosmin Iuhas.

Pană și Heil, pe tușă și el cu Sepsi

Altfel, pe lângă Cosmin Iuhas, Olimpia nu se va putea baza în meciul de sâmbătă, de la ora 11:30, din deplasarea de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK, nici pe Silviu Pană și Valter Heil.

Pană a fost eliminat direct în finalul meciului cu Luceafărul și va sta cel puțin trei jocuri după ce în raportul arbitrului a fost scris că mijlocașul a lovit cu violență un adversar, iar Heil a încasat al patrulea cartonaș galben cu CS Afumați și va lipsi și el un meci. Și antrenorul Bogdan Andone s-ar putea regăsi din nou în tribună, deoarece și el a fost eliminat în jocul cu bihorenii, iar vinerea trecută nu a stat pe banca tehnică.

Captură foto și video: DigiSport

Pe aceeași temă