Verdict: „Comisarul”, vinovat. CS Mioveni caută un nou antrenor principal

Mihai Andries 11 Mar. 2014, 13:53 Campionat
Verdict:

Eșecul de la Arad a pus capăt colaborării dintre Ion Moldovan și clubul CS Mioveni, în condițiile în care echipa argeșeană a ajuns în zona retrogradării, iar în 2014 nu a cules niciun punct în campionat. Într-un comunicat oficial postat pe siteul grupării din Mioveni, consiliul director a anunțat despărțirea de reputatul tehnician.

Marius Stoica, interimar

Până la găsirea unui înlocuitor, antrenamentele Mioveniului vor fi conduse de Marius Stoica. Siteul oficial al grupării argeșene a postat azi și un comunicat din partea tehnicianul proaspăt demis.

„Am luat această decizie, de întrerupere pe cale amiabilă a raporturilor contractuale cu CS Mioveni, cu regretul că eu și echipa nu am reușit să ne clasăm pe unul din locurile 1-6, dar cu speranța că noul staff și echipa vor face eforturile pentru a se clasa pe unul din locurile din play-off. Vreau să le mulțumesc pe această cale, d-lui primar Georgescu și celorlalți consilieri locali pentru sprijinul acordat și condițiile create. De asemenea mulțumesc și conducerii administrative a clubului, domnilor Olteanu și Stancu” a declarat Ion Moldovan.

Foto: Viorel Muscă

Mihai Andries 11 Mar. 2014, 13:53 Campionat
Pe aceeași temă