Velcea: „Unii jucători au primit ultimele șanse!” Goge, printre vizați

Mihai Andries 13 Apr. 2013, 15:45 Campionat
Velcea:

ACS Poli a remizat în extremis pe terenul ultimei clasate, FC Olt, scor 1-1. Tehnicianul timișorenilor spune că obiectivul nu e în pericol și că echipa sa a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din retur. Valentin Velcea e dezamăgit în schimb de evoluția unor componenți, lăsând să se înțeleagă că nu va mai apela în următoarele jocuri la Petre Goge, printre alții.

„A fost un meci pe care l-am controlat in totalitate. Am avut din nou gol anulat incorect. Am ratat penalty, cu unul dintre cei mai buni executanți. Și am marcat din al doilea penalty”, a declarat Valentin Velcea la Radio Timișoara.

Tehnicianul lui ACS Poli a spus pentru aceeași sursă că e mulțumit de mijlocașii echipei, mai puțin de unul dintre ei. Acesta l-a lăudat pe juniorul Cristian Bărbuț și a lăsat să se înțeleagă că Petre Goge va fi printre jucătorii pedepsiți pentru evoluția lor.

„Sunt mulțumit de compartimentul defensiv, nu a suferit, pentru că nu a greșit la acest meci. Jocul echipei a fost unul dintre cele mai bune din acest retur. În schimb sunt nemulțumit de unii jucători, care au primit ultimele șanse… Am considerat că trebuia să fac o schimbare, aveam nevoie de un portar cu experiență în deplasare. Mijlocul chiar a jucat, a ținut cât a putut, sunt mulțumit. De toată linia mediană sunt mulțumit, mai puțin de un post lateral. Pe partea dreaptă sunt foarte mulțumit de Bărbuț… Poate fi (n.r. Goge) unul dintre cei pedepsiți. Juniorul de 18 ani a jucat excelent. Dacă de la unul ca el avem așa evoluții cum să nu iei măsuri” a declarat Valentin Velcea

„Obiectivul nu e în pericol”

În ciuda celor doar două puncte obținute pe teren în retur, din 12 posibile, antrenorul timișorean consideră că ACS Poli nu are de ce să-și pună probleme în legătură cu atingerea obiectivului. „Deocamdată nu e în pericol obiectivul, am avut o oportunitate să ne distanțăm și nu am profitat. Am coborât puțin în clasament și am ajuns să depindem de alte rezultate”, a conchis Velcea pentru Radio Timișoara.

ACS Poli va evolua în următorul weekend pe teren propriu cu o altă pretendentă la promovare: Damila Măciuca.

14 jocuri a bifat Petre Goge pentru ACS Poli în acest sezon, reușind un gol și trei assist-uri

 

Articol de Cornel BIHOLARI (BanatSport)
Foto ACS Poli

Mihai Andries 13 Apr. 2013, 15:45 Campionat
Pe aceeași temă