Velcea: „Și anul trecut am avut o astfel de perioadă”

Mihai Andries 28 Mar. 2013, 20:21 Campionat
Velcea:

Antrenorul principal, împreună cu ceilalți reprezentanți ai staffului lui ACS Poli, au vorbit joi în fața Consiliului Consultativ  al clubului despre startul nefast de retur. Valentin Velcea a comparat rezultatele mai puțin bune din acest sezon cu sincopele din campionatul trecut, când antrenorul timișorean a reușit promovarea pe teren cu fosta trupă alb-violetă.

„E clar că e un început nefast de retur. Nu așa ni-l doream, dar  cred că lucrurile nu vor persista mult așa, vor intra în normalitate. Consider că pe de o parte e inevitabilă o asemenea perioadă în viața unei echipe.. Cred că echipa e pe un drum bun, sunt încrezător în noi, mai ales că anul trecut când am promovat ca antrenor am avut astfel de perioadă. Au fost eșecuri cu UTA și Luceafărul sau egaluri cu Alba Iulia. Tot ce îmi doresc acum e liniștea la echipă, liniște pe care o avem. Avem încredere in forțele jucătorilor”, a declarat Valentin Velcea conform acspoli.ro. În cadrul aceleiași ședințe lunare tehnicianul a elogiat venirea lui Ovidiu Petre: „Este un exemplu pentru cei tineri, este un câștig pentru vestiar!”.

Ca de obicei la Consiliul Consultativ a participat și managerul sportiv Călin Rosenblum, alături de fostele glorii: Ion V. Ionescu, Tadeusz Schein, Ionel Bungău, Emerich Dembrovschi, Ioan Timofte, Florin Bătrânu, Marius Cociu, dar și cunoscuții jurnaliști Nicolae Secoșan, Adrian Schindarli și Florin Mihoc.

 

Cosmin Petruescu lucrează la generația de mâine

Așa cum anunțau în urmă cu puțină vreme, timișorenii au trecut la testarea unor juniori din propria pepinieră pentru ca aceștia să facă mai ușor pasul către echipa mare. Antrenorul desemnat pentru a se ocupa de îmbunătățirea performanței acestora e „secundul” Cosmin Petruescu.

„Sunt o serie de jucători care se antrenează în perspectiva echipei mari. Sunt doar tineri de la ACS Poli deocamdată, când se încălzește vor veni și de la LPS Banatul. Ei se pregătesc pentru a face față la echipa mare, nu e o echipă care joacă în vreun campionat, sunt antrenamente suplimentare”, ne-a spus Călin Rosenblum, managerul sportiv al lui ACS Poli.

ACS Poli va sta în weekend și va câștiga la masa verde jocul cu Alba Iulia, echipă retrasă din campionatul Ligii a II-a după tur.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Mihai Andries 28 Mar. 2013, 20:21 Campionat
Pe aceeași temă