Velcea: „Rămân până la capăt cu toate greutățile”

04 Apr. 2012, 21:52 Campionat
Velcea:**

Antrenorul timișorenilor e de părere că echipa sa merita victoria în derby-ul seriei a II-a cu Gloria Bistrița, scor 1-1.

„Important e că nu am pierdut, meritam mult mai mult. Am început greu, dar odată cu trecerea timpului am reușit să schimbăm tactic, să ne impunem calitățile și am jucat la un moment dat peste Bistrița, cum știe această echipă să joace. A fost un șut de la distanță, și gol. Noi am avut mai multe ocazii. Meritam victoria, nu e un rezultat echitabil. Mergem mai departe și urmărim cu interes restul returului și următoarea etapă. Arbitrajul nu-l comentez, să faci ceea ce vezi, dar noi când suntem sancționați trebuie să ispășim pedeapsa. Suporterii cred că sunt cei mai buni din România. Rămân până la capăt cu toate greutățile care sunt”, a declarat Valentin Velcea.

„Puteam să revenim oricum, nu cred că dezechilibrul numeric a stat la baza rezultatului. A fost un meci cu încărcătură mare. Scutaru are o contuzie destul de puternică, am vociferat pentru că era in fața mea, nu știu dacă acel jucător mai avea galben. Trebuie să dai ce trebuie să dai”, a explicat tehnicianul lui Poli faza în urma căreia a fost trimis în tribună.

Întrebat de licență, Velcea susține că nu cunoaște prea multe amănunte: „Toată viața cât trăim mai avem șanse, concrect nu știu nimic. Nu cred că e bine să nu știe până în mai jucătorii, trebuie să jucăm fotbal”.

Poli rămâne pe locul 2, la egalitate cu prima clasată Gloria Bistrița, care are un golaveraj mai bun.

Articol scris de Cornel BIHOLARI
Foto: Istvan SZASZ

04 Apr. 2012, 21:52 Campionat
Pe aceeași temă