Velcea: „Poli a făcut un pas mai mare către Liga I”

Marius ANGHEL 14 May. 2013, 01:11 Campionat

Tehnicianul lui ACS Poli consideră victoria cu 3-1 în fața celor de la Tg. Mureș un rezultat corect relativ la ce s-a întâmplat pe gazon. Valentin Velcea consideră că echipa sa a făcut un pas important către promovare, dar atenționează că jucătorii săi trebuie să rămână concentrați pentru finalul sezonului.

„E un rezultat corect, am demonstrat de la începutul campionatului că am reușit să construim o echipă frumoasă. Cred că creșterea valorică în joc se datorează calității jucătorilor și antrenorilor. Poli a făcut un pas mai mare către Liga I. Asta nu înseamnă că nu trebuie să ne mai pregătim. Eu consider că va trebuie să rămânem la fel de montați și să nu mai avem fluctuații de mentalitate. Am întâlnit o echipă bună și cred că la anul va fi o pretendentă la promovare”, a declarat Velcea.

Tehnicianul timișorenilor nu a vrut să comenteze vorbele antrenorului oaspete, Cristian Coroian, care spunea că se aștepta ca ACS Poli să joace mai bine.

    „E poziția lui Coroian îi respect declarația nu aș vrea să vorbesc decât de echipa mea. Mulțumesc suporterilor, care au scos prima dată cuvinte frumoase cu jucătorii la final. Nu mai comentez arbitrajul… Sunt răgușit că trebuie să fiu alături de jucătorii mei, mulți nu au trecut prin asemenea situație. Mai sunt și alte rezultate, noi vom sta două etape și depiundem de alte rezultate”
    Valentin Velcea, antrenor ACS Poli Timișoara

Lato, în vizită

Proaspăt campion cu Steaua București, fundașul Iasmin Latovlevici a fost prezent la jocul timișorenilor de luni. „Cred că puțin a contat în gheata lui și antrenamentele făcute cu mine. Ușa e deschisă mereu și pentru alții care au spus că nu vor mai veni aici. Eu nu am plecat astă vară și puteam să-mi periclitez cariera…”, a adăugat „principalul” lui ACS Poli.

Bănățenii vor avea două etape de pauză în Liga a II-a. ACS Poli ocupă în acest moment locul 1 cu 43 de puncte, dar și cu un joc mai mult față de contracandidatele Corona (41 pt.) și Damila (38).

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 14 May. 2013, 01:11 Campionat
Pe aceeași temă