Velcea, mulțumit parțial de egalul cu Măciuca: „Puteam mai mult!”

Marius ANGHEL 13 Oct. 2012, 17:58 Campionat
Velcea, mulțumit parțial de egalul cu Măciuca:**

Antrenorul timișorean crede că echipa sa se putea impune pe final la Drăgășani în duelul cu Damila Măciuca, încheiat cu scor alb (0-0). După această nouă remiză „afară” antrenorul Valentin Velcea și-a popus să obțină trei victorii consecutive cu ACS Poli în următoarele etape.

„Puteam să și câștigăm în final, Boldea având o șansă mare de gol în minutele de prelungire. A fost unul dintre meciurile bune de până acum, cu agresivitate și ritm. Suferim în continuare la capitolul ofensiv, dar e din ce în ce mai bine per total. Sunt mulțumit de rezultat, dar mi-aș dori mai multă responsabilitate la jocurile din deplasare. Încă se vede teama de a dezvolta ce am învățat. Să nu uităm că alături de noi, Corona și Damila sunt singurele echipe neînvinse. Puteam și mai mult de la acest joc. Campionatul e lung, înca nu e adjudecat”, a declarat Velcea după joc.

Tehnicianul lui ACS Poli afirmă însă că scorul e corect dacă ține cont de valoarea gazdelor. „Rezultatul este per total unul pozitiv, aș vrea să nu mai ridiculizăm numele unor cluburi uitând de capacitatea lor sportivă și munca pe care o depun. Damila constituie o echipă bună a Ligii a II-a”, a adăugat tehnicianul lui ACS Poli.

Prima victorie afară, la Vâlcea?

Valentin Velcea și-a propus să obțină victorii pe linie în următoarele jocuri de campionat, cu Luceafărul (acasă), Rm. Vâlcea (afară) și FC Argeș (a): „Ca obiectiv imediat, îmi doresc să câstigăm următoarele trei meciuri”. Următorul joc, cu bihorenii, va avea loc vineri, 19 octombrie, de la ora 17, pe stadionul „Dan Păltinișanu”. În acest moment formația bănățeană se află la patru puncte distanță de locurile promovabile.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 13 Oct. 2012, 17:58 Campionat
Pe aceeași temă