Velcea: „Meritat ne-am adjudecat cele trei puncte”

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 23:06 Campionat
Velcea:**

ACS Poli a reușit ceea ce nu le-a fost la îndemână în jocuri oficiale niciuneia dintre echipele care au dat jucători noului club bănățean (Recaș și Poli), să bată Luceafărul Oradea (scor 2-0). Antrenorul Valentin Velcea apreciază că oaspeții nu erau străini de jocul practicat de echipa sa, astfel că desprinderea a venit în urma schimbărilor din partea a doua.

„Eram convins că întâlnim o echipă experimentată, cu jucători care pot face diferența. Au fost două reprize diferite. Meritat ne-am adjudecat cele trei puncte. Pot să nominalizez și anumite deficiențe, a fost o comunicare slăbuță între compartimente, dar vom corecta din mers. Vrem să facem un joc de presiune, felicit echipa pentru tenacitate. Cu siguranță adversarii ne studiază, își iau măsuri și așa a făcut Luceafărul, a blocat spațiile, schimbarea făcută poate a făcut diferența”, a declarat Velcea.

Formația timișoreană a avut parte de alte două premier la jocul de vineri, fundașul Alin Șeroni a marcat primul său gol în Liga a II-a iar controversatul mijlocaș Cristian Daminuță a debutat la ACS Poli în campionat. „Îmi doresc să marcheze și alții, sunt jucători care au o dispoziție de joc… A câștigat echipa, grupul e important. Nu l-am băgat pe Daminuță pentru deliciul publicului, nu avem maimuțoi in echipă, l-am bagat pentru ca era momentul să joace”, a conchis tehnicianul lui ACS Poli.

ACS Poli s-a apropiat, cel puțin până mâine, la un singur punct de locul 2 (promovabil).

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Foto: Adrian PÎCLIȘAN

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 23:06 Campionat
Pe aceeași temă