Velcea: „Jucătorii au recăpătat plăcerea fotbalului”

19 Aug. 2011, 22:46 Campionat
Velcea:** „Jucătorii au recăpătat plăcerea fotbalului

În urma victoriei din prima etapă cu FC Bihor antrenorul lui Poli s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor lui dar atrage atenția asupra jocurilor următoare.

„Ce ne-am propus am reușit, să luăm trei puncte. Mai este mult până departe. Am avut două reprize distincte. Le-am dat posibilitatea orădenilor să aibă una-două ocazii în prima. În partea a doua am reușit să facem diferența cu mingea la picior. E meritul băieților, îi felicit. Ar trebui să rămânem concentrați pentru jocurile care vor urma. Vor veni și vom juca la echipe bune. Jucătorii pot să gândească altfel pe viitor. Au recăpătat plăcerea de a jucat fotbal, echipa are potențial. Jucătorii tineri mi-au lăsat o impresie bună, trebuie să avem răbdare cu ei”, a declarat Valentin Velcea.

Totodată principalul bănățenilor s-a declarat încrezător în șansele ca vedeta Dorin Goga să rămână la club. „L-am certat puțin pe Goga la pauză. Am încercat să introducem în centru jucători cu rază mare de acțiune, se întâmplă să ratezi. Veți vedea un alt Goga, Zăgrean, Axente.. în etapele următoare. Atât timp cât e aici, și informațiile pe care le am sunt că Goga va rămâne la Timișoara până în iarnă. Scutaru a fost solicitat pe un alt post, încet încet am pus lucrurile la punct. Mă gândesc să-l folosesc în continuare acolo. Tameș e coordonatorul echipei, jucător creativ, pase filtrante, e complet, ca alții. Publicul a fost excepțional. Mă așteptam, este și o răbufnire să arate țării ce e Timișoara. Eu îi iubesc, nu știu dacă și ei pe mine”, a adăugat tehnicianul.

„Sigur că voi trimite jucători la echipa a doua pentru meciul cu UTA. Cei care vor rămâne în afara lotului, nu înseamnă că-i pedepsesc, ei au nevoie de meciuri, să fie în parametrii primei echipe”, Vali Velcea, antrenor Poli Timișoara

articol scris de Cornel BIHOLARI

19 Aug. 2011, 22:46 Campionat
Pe aceeași temă