Velcea e supărat pe centralul Găman: „Maniera de arbitraj a fost tendențioasă”

Marius ANGHEL 08 Mar. 2013, 22:59 Campionat

Antrenorul lui ACS Poli a spus, la cald, că arbitrajul meciului de la Arad a viciat rezultatul, fără a fi însă sigur dacă echipa lui a marcat sau nu un gol regulamentar în prima repriză.

„Nu vreau să comentez poziția arbitrajului, atitudinea unor momente, pentru că nu-mi permit nevăzând unele faze. Dacă a fost gol valabil la Șeroni, e viciere de rezultat și oricum maniera de arbitraj este una tendențioasă, pentru că orice cădere în orice zonă a terenului era singura variantă ca UTA să ajungă în careul Politehnicii”, a spus Velcea.

Tehnicianul timișorean s-a referit la faza în care Șeroni a înscris, însă mingea șutată de el a trecut pe lângă Petrovic, coechipierul său care se afla în offside.

„Prefer să pierd cu UTA și să promovez”

Velcea consideră că unii jucători experimentați din lot nu au avut o atitudine potrivită și se gândește să-i sancționeze. „Nu sunt dezamăgit, se întâmplă în sport, orice e posibil. De aceea e fotbalul atât de frumos, dar, chiar dacă am pierdut din punct de vedere al rezultatului, am făcut-o pe nedrept. Eu cred că am câștigat în această seară doi jucători tineri, e vorba de cei doi care au debutat în Liga a II-a, Pap și Bărbuț, mai mult decât atât șansa și norocul nu au fost de partea noastră, dacă numărăm ocaziile. Echipa nu a căzut, a fost un joc destul de haotic, au fost momente când am abuzat cu mingi lungi, ceea ce am corectat pe parcursul jocului și ușor ușor în zece, am evoluat mai bine ca în unsprezece. Pap a avut câteva intervenții bune, nu sunt mulțumit de atitudinea câtorva jucători experimentați. Există regulament de ordine interioară care se va aplica. UTA nu a fost peste Poli, UTA s-a automotivat, a fost un derby pe care l-am pierdut. Ca anul trecut, prefer să pierd cu UTA și să promovez”, a declarat antrenorul lui ACS Poli.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul UTA – ACS Poli

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

 

Marius ANGHEL 08 Mar. 2013, 22:59 Campionat
Pe aceeași temă