Velcea: „E foarte greu să spun când vom mai întâlni această performanță”

03 Jun. 2012, 04:05 Campionat
Velcea:** „E foarte greu să spun când vom mai întâlni această performanță

Antrenorul timișorenilor e mulțumit că a încheiat sezonul pe prima poziție în ciuda greutăților prin care a trecut echipa. Vali Velcea e primul antrenor din istoria clubului bănățean care a promovat și ca jucător cu Poli.

Tehnicianul alb-violeților a ținut să-l felicite pe Alin Artimon pentru modul în care a vorbit de Poli și pentru felul în care echipa oaspete s-a prezentat la Timișoara.

„Îi felicit tânăra echipă pentru opoziția pe care ne-au pus-o. Partida a avut poate un gram psihic pentru echipa noastră, ne doream să terminăm pe locul 1. A venit și acest moment. Mulțumesc tuturor celor din stafful meu, jucătorilor, suporterilor care au susținut echipa. Viitorul îl vom vedea, e o performanță cu mare greutate. E una istorică, pentru că eu personal am realizat-o și ca jucător cu Poli. Toată lumea a meritat acest rezultat sportiv, Alin are și partea lui, toți membri care au plecat ulterior. E foarte greu să spunem când vom mai întâlni această performanță, sper că rapid. Ați văzut cât de reținut ne-am bucurat, pentru această promovare amară. Așa e în România, doresc celor care vor activa în Liga I, multă baftă. Am meritat să fim pe locul 1. Acesta rămâne”, a declarat Velcea.

Deși se află la egalitate de puncte cu Bistrița, timișorenii ocupă la final prima poziție în urma rezultatelor directe cu Gloria, 2-2 în deplasare și 1-1 pe teren propriu.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

03 Jun. 2012, 04:05 Campionat
Pe aceeași temă