Velcea: „De 8 martie, vrem să stricăm sărbătoarea Bătrânei Doamne”

Marius ANGHEL 06 Mar. 2013, 16:20 Campionat
Velcea:** „De 8 martie, vrem să stricăm sărbătoarea Bătrânei Doamne

Vineri, UTA și ACS Poli se vor întâlni în prima etapă a returului ligii secunde, într-o confruntare pe care cei mai mulți dintre suporterii din vestul țării nu o consideră un adevărat derby.

Antrenorul echipei timișorene, Vali Velcea, așteaptă însă acest meci ca pe unul special. „Greul promovării abia de vineri începe, am parcurs o etapă pregătitoare normală pentru o echipă care-și dorește promovarea în Liga I. E un derby meciul cu UTA, va rămâne întotdeauna derby și se poate întâmpla orice. Important e să facem jocul nostru, un joc în creștere. Importanța jocului cu UTA este una aparte. M-aș bucura să-și aducă aportul și suporterii, care își vor îndrepta atenția și drumurile către Arad. E un meci care nu trebuie neglijat, indiferent care sunt opțiunile unora dintre suporteri. Eu vreau ca toată lumea să țină cu amândouă echipele, așa cred că ar fi normal”, a declarat antrenorul alb-negrilor.

Cât despre joc, Velcea nu își propune ca jucătorii săi să facă spectacol la Arad. „Prefer să joc prost și să câștig. Decât un joc bun, mai bine unul eficient. Starea echipei e bună, sunt ușoare indisponibilități normale, dar cred că la ora jocului voi avea tot lotul valid. Marovic și-a revenit, Boldea și Dina încă mai suferă de pe urma contuziilor. Și dacă nu vor putea juca, vor face deplasarea”, a spus tehnicianul timișorean.

Chiar dacă este sau nu un derby, meciul de la Arad se va disputa într-o zi specială pentru femeile iubitoare de fotbal și nu numai, lucru pe care antrenorul lui ACS Poli nu îl neglijează. „De 8 martie, vrem să facem femeile fericite, chiar dacă stricăm sărbătoarea Bătrânei Doamne. Toate femeile au de la noi un punct sau trei. Încercăm să le dăm atâtea flori câte goluri dăm”, a spus, cu zâmbetul pe buze, Vali Velcea.

Articol scris de Radu FAUR

Marius ANGHEL 06 Mar. 2013, 16:20 Campionat
Pe aceeași temă