Velcea: „Aștept la ultimul meci, cu FC Bihor, un stadion plin”

Marius ANGHEL 01 Jun. 2013, 12:30 Campionat
Velcea:**

Tehnicianul lui ACS Poli a reușit a doua promovare consecutivă în Liga I – prin rezultatele obținute de echipa sa pe teren. Valentin Velcea e mulțumit de aportul jucătorilor săi la această performanță și se așteaptă ca fanii să vină la ultimul joc al sezonului în număr mare pentru a-i vedea.

Bănățenii nu au știut imediat după jocul de la Baia Mare dacă vor promova. Tehnicianul lui ACS Poli e explicat că după aflarea rezultatului de la Vâlcea, el și jucătorii săi s-au bucurat pentru munca depusă de-a lungul sezonului.

„Noi am plecat de la stadion cu gândul că avem de câștigat meciul cu FC Bihor și nicidecum că trebuie să se împiedice o echipă sau alta. Sincer vă pot spune că la aflarea rezultatului ne-am bucurat de munca noastră, nicidecum de rezultatul altei echipe”, a declarat Velcea.

„Îi mulțumesc primarului pentru încrederea acordată, președintelui CJT, le mulțumesc și celor care nu au avut încredere în mine, contestatarilor mei și nu numai ai mei”, a mai spus Valentin Velcea la sosirea de la Baia Mare.

Tehnicianul timișorean speră ca fanii să vină de acum înainte în număr mare pe arena „Dan Păltinișanu”.

    „Suporterii pot să revină la sentimente mai bune pentru că pe acest stadion se va scanda Poli Timișoara. Sunt multe de spus, sunt mulțumit, personal e a doua promovare consecutivă și pot spune că am oferit-o Timișoarei în detrimentul celor două Cupe, una pusă în cârcă pe nedrept. Așa e viața unui antrenor, e grea, dură, dar trebuie să demonstrezi că ai valoare. Aștept la ultimul meci cu FC Bihor, un stadion plin, poate o să vă surprindă. E normal să vină să vadă o echipă care a promovat în Liga I. Dacă acum nu te prezinți la stadion atunci când? Infiferent de ce se va întâmpla, Ti-mi-șoa-ra a revenit pe prima scenă”
    Valentin Velcea, antrenor ACS Poli

44 de puncte are ACS Poli în Liga a II-a, Seria vest. În ultima etapă timișorenii primesc miercuri vizita lui FC Bihor.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 01 Jun. 2013, 12:30 Campionat
Pe aceeași temă