Velcea: „Am pierdut pe o relaxare. Trebuie să ne trezim repede”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 May. 2013, 12:25 Actualizat: 09 May. 2013, 12:32 Campionat
Velcea:  „Am pierdut pe o relaxare. Trebuie să ne trezim repede”

Tehnicianul lui ACS Poli, Valentin Velcea, a spus după eșecul, scor 0-2, de pe terenul lui FC Argeș, că echipa sa a fost lipsită de șansă. Deoarece, după ce au avut ocazii mari de gol în prima repriză, elevii săi s-au relaxat în debutul părții secunde.

„Am pierdut pe o relaxare a jucătorilor noștri, imediat după pauză. Din păcate, fotbalul este deseori nedrept. După patru ocazii clare de gol în prima parte, în situații în care jucătorii noștri au fost singuri cu portarul, am primit două goluri în câteva minute. Din acel moment, desfășurarea jocului ne-a devenit defavorabilă. Din nou am rămas în zece oameni, pe o lipsă de atitudine care dă de gândit… Apoi am rămas în opt oameni în ultimele minute, la o problemă medicala a lui Redjepi. Toate aceste lucruri, cumulate au contribuit la înfrângere. Cu toate acestea, trebuie să mergem mai departe încrezători să ne îndeplinim obiectivul. Nu avem altă variantă. Trebuie să ne trezim repede, să ne jucăm șansa până la capăt!”, a declarat, conform acspoli.ro, Velcea.

„O respect pe FC Argeș deoarece este o echipă de tradiție care a dat jucători foarte mari și cred că și în prezent la această formație există jucători ce pot face față în liga întâi. Chiar dacă am pierdut, soarta promovării rămâne în mâinile noastre. Sper ca FC Argeș să joace la fel de bine și cu Damila și Corona Brașov”, a mai spus antrenorul timișorenilor după înfrângerea de la Pitești.

În urma rezultatelor din intermediară, ACS Poli a rămas pe prima poziție, dar Damila s-a apropiat periculos de locurile promovabile, fiind la trei puncte de timișoreni și brașoveni, cu un joc în minus.

3 înfrângeri au suferit timișorenii în acest sezon de B2, toate cele trei eșecuri venind în retur

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Foto: Mihai NEACȘU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 May. 2013, 12:25 Actualizat: 09 May. 2013, 12:32 Campionat
Pe aceeași temă