Velcea: „Am avut aceeași cadență tot jocul”

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 13:56 Campionat
Velcea:**

CSM Râmnicu Vâlcea a pierdut și aseară, 0-2 cu ACS Poli și rămâne țintuită pe ultimul loc. Având la dispoziție un lot foarte subțire, antrenorul CSM-ului, Laurențiu Tudor a apelat la improvizații, Pârvu fiind trecut fundaș dreapta.

Poli a fost clar echipa mai bună, a controlat jocul prima repriză și a marcat de două ori, prin Boldea(minutul 19) și Bălace(minutul 62), iar pe final au avut și o bară, prin Boștină. În schimb, CSM a arătat același joc fără idei în atac și aceeași defensivă șubredă, alb-albaștrii având o singură fază notabilă, ratată de Nkongue.

La conferința de presă desfășurată după jocul CSM-ACS Poli 0-2, antrenorul Timișoarei, Vali Velcea a spus că echipa sa a reușit cea mai bună evoluție din acest sezon. „Am controlat jocul de la un cap la altul, a fost primul nostru joc în care s-a văzut aceeași cadență de la început la final, nu am slăbit deloc ritmul. Pe lângă cele două goluri, am mai avut câteva ocazii semnificative, mai suferim la finalizare, mai avem minusuri în fiecare compartiment, dar de aceea suntem puși, să corectăm și să arătăm un joc plăcut și eficient. Poli este o candidată la promovare, important este să ținem ritmul. Damila este o contracandidată serioasă, am avut un joc greu acolo, etalează un fotbal calitativ, au jucători buni”.

Antrenorul Timișoarei a remarcat și doi jucători vâlceni. „Mi-a plăcut Vătăjelu, este un jucător cu reale perspective, care cochetează cu loturile de juniori. Văd că lotul CSM-ului s-a schimbat, este o perioadă de frământări pentru Vâlcea, mi-a plăcut și Neagoe, o tânără speranță de la Craiova, cu reale calități”.

Velcea regretă că ieri nu l-a avut adversar pe prietenul său, Alin Artimon. „Nu cred că Alin este de vină că a plecat, dacă este atât de apreciat aici, atunci este de vină Vâlcea că nu l-a ținut. Sunt prieten cu el, nu este așa de pretențios, nu cred că a cerut vreo vilă, clubul trebuia să facă minimul necesar să îl țină, el putea da un echilibru”.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 13:56 Campionat
Pe aceeași temă