Vasile Gheorghe: „Ne-am dorit foarte mult victoria, voiam să spălăm semieșecul cu Tărlungeni”

Mihai Andries 19 Nov. 2014, 17:06 Campionat
Vasile Gheorghe:**

Sosit după începerea campionatului, mijlocașul celor de la FC Olt, Vasile Gheorghe a bifat a doua „reușită” în tricoul echipei slătinene în meciul cu FC Caransebeș. Acesta a punctat pe tabelă cu o execuție de la 16 metri, la colțul lung. Fotbalistul ce a evoluat ultima dată pentru Oțelul Galați spune că meciul nu a fost deloc ușor, mai ales că echipa a evoluat aproape o repriză în inferioritate numerică.

„Ne-am dorit foarte mult victoria, ne așteptam la un meci greu, a fost cu atât mai dificil pentru că am evoluat în zece oameni, dar voiam să spălăm semieșecul cu Tărlungeni, am făcut un joc bun, iar până la urmă am câștigat”, a declarat mijlocașul ofensiv al celor de la FC Olt Slatina, Vasile Gheorghe.

„Cred că putem ierna pe loc de play-off”

Slătinenii au destul timp la dispoziție să pregătească meciul din deplasare cu Fortuna Câmpina, având în vedere faptul că în acest week-end nu au joc programat. Imediat sub linia play-off-ului, însă la egalitate de puncte cu ocupanta poziției a șasea, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Olt Slatina speră să abordeze stagiunea de primăvară de pe loc de play-off.

„Ne-am fi dorit să avem continuitate, să jucăm sâmbătă, dar vom avea mai mult timp să pregătim jocul cu Fortuna Câmpina, pe care sperăm să nu-l pierdem. După aceea, dacă vom câștiga meciul cu Pâncota, de acasă, cred că putem ierna pe loc de play-off”, a mai spus Vasile Gheorghe.

Vasile Gheorghe a fost legitimat în tur, înaintea meciului din deplasare cu CSM Râmnicu Vâlcea, când a și debutat în tricoul echipei FC Olt Slatina.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 19 Nov. 2014, 17:06 Campionat
Pe aceeași temă