Varga a răbufnit în direct la TV! Șiman a folosit un limbaj suburban la adresa jucătorului său

Marius ANGHEL 09 Mar. 2013, 18:13 Campionat
Varga a răbufnit în direct la TV!** Șiman a folosit un limbaj suburban la adresa jucătorului său

În cursul dimineții, părinții mai multor jucători ai sportului Studențesc, nemulțumiți de întârzierile salariale din ultimele luni, și patronul bucureștenilor, Vasile Șiman, s-au înjurat și amenințat reciproc. Părinții au ajuns la stadionul echipei Juventus din Colentina, unde era programată întâlnirea, cu aproximativ două ore înaintea meciului, iar la sosirea lui Șiman i-au reproșat acestuia modul în care conduce clubul.

Conform regulamentului, Comisia de Disciplină a FRF urmează să acorde echipei Farul la masa verde, cu scorul de 3-0.

Dacian Varga a fost liderul revoltei de la Sportul, care a refuzat să intre pe teren cu Farul Constanța.

„Există jucători la Sportul neplătiți de 22 de luni. Domnul Șiman atunci când a plătit jucătorii, a făcut-o pe unele ordine de plată nedatate, iar atunci când jucători s-au dus să depună memorii la Ligă, domnul Șiman le-a datat și le-a prezentat Comisiilor. Și jucătorii au o mică vină pentru că au semnat, însă erau sub presiune. Am trimis mai multe înștiințări către cei de la Finanțe și așteptăm rezultatele.”, a spus Dacian Varga la Sport.ro

Varga a vorbit și despre situația sa de la Sportul, recunoscând că mai are contract un an și jumătate cu echipa din Regie. „În cazul meu, pentru a mă lăsa să plec împrumut la o echipă sau alta, mă punea să îmi prelungesc contractul cu Sportul pe o anumită perioadă. Eram nevoit să fac asta pentru a câștiga și eu niște bani. Mai am un an și jumătate contract cu Sportul”, a mai dezvăluit Dacian Varga.

La un moment dat a intervenit și Vasile Șiman în discuție, acesta folosind un limbaj suburban la adresa jucătorului său. „Să i-o spui lu’ mă-ta”, a fost replica patronului Sportului.

Marius ANGHEL 09 Mar. 2013, 18:13 Campionat
Pe aceeași temă