Valentin Velcea: „În continuare va trebui să avem atitudinea corectă”

Mihai Andries 28 Apr. 2013, 09:00 Campionat
Valentin Velcea:**

Tehnicianul lui ACS Poli și-a lăudat elevii după victoria cu 1-0 obținută la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea, care a dus formația timișoreană pe prima poziție. Valentin Velcea consideră că echipa a arătat caracter și spune că jucătorii trebuie să rămână în gardă și pentru următoarele jocuri.

„Am dat dovadă că suntem o echipă care are caracter și suntem pregătiți să muncim pentru  fiecare meci, pentru fiecare minge. Astăzi, în zece oameni am reușit să ne adjudecăm cele trei puncte care sunt foarte importante în economia clasamentului. Am revenit pe primul loc și cred că în continuare va trebui să avem atitudinea corectă pentru a fi responsabili în perioada ce urmează. A fost un joc pe care l-am controlat, a fost la discreția noastră, cu cinci-șase ocazii clare de a marca. Am jucat  combinativ, cu multe ocazii de poartă,  jocul este în creștere”, a declarat Velcea pentru acspoli.ro.

Antrenorul bănățean s-a confruntat din nou cu o situație de inferioritate numerică, a treia din acest retur, dar e încântat de aportul adus de Nanu după eliminarea lui Trandu.

„Nu mai vreau să comentez eliminarea lui Trandu. Pe o ușoară relaxare s-a primit primul galben, apoi al doilea galben a fost încasat meritat. Însă eliminarea s-a produs și din cauza tinereții lui Trandu și a presiunii meciului. Trebuie să corectăm și acest aspect… Important este că (n.r. Nanu) a intrat și a avut o evoluție bună, încununată cu gol. Ca și alții, a dat dovadă  că atunci când intră în teren își face datoria. Aș vrea ca toți să procedeze la fel” a declarat Velcea

Timișorenii au trecut pe prima poziție în urma rundei 23, cu 37 de puncte, cât are și Corona, dar cu un golaveraj superior. Dacă ar fi finalul campionatului însă, brașovenii ar fi avantajați de duelurile directe, mai mult, aceștia au un meci în minus față de ACS Poli.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)
Foto de Marius ANGHEL

Mihai Andries 28 Apr. 2013, 09:00 Campionat
Pe aceeași temă