Valentin Velcea: „Arătăm din ce în ce mai bine”

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 16:20 Campionat
Valentin Velcea:**

Antrenorul timișorenilor era mulțumit la finalul jocului de faptul că echipa sa a arătat o creștere și de faptul că ACS Poli rămâne într-o poziție bună pentru atacarea promovării. Valentin Velcea promite că va mai surprinde suporterii timișoreni cu reprofilări și jucători noi în echipă.

„Mă bucur că am realizat ce ne-am propus, trei puncte importante pentru a rămâne în prima parte a clasamentului. Am arătat din ce în ce mai bine. Asta îmi și doresc de la acest grup, o responsabilitate mare. E adevărat că și norocul poate contribui, dar când ești serios te poți aștepta să nu vină. Ne-am retras puțin în partea a doua, dar am avut momente bune, echipa a arătat un pressing și o presiune pe care o vreau chiar mai bună. Nu mă bucură cum intră unii jucători în teren, cred că vom remedia și acest lucru. Important e să eliminăm toate aceste deficiețe, sunt perfecționist și cred că voi reuși să reprofilez unii jucători și să vedeți jucători pe care poate voi nu îi vedeați în Liga 2”, a declarat Velcea.

Tehnicianul timișorenilor era mulțumit și de prima reușită a atacantului Szabolcs Szekely, care a fost titular în toate meciurile. „Mă bucură că discuțiile avute cu el și-au pus amprenta și a înțeles că trebuie să fie altruist în primul rând”, a adăugat Velcea.

ACS Poli a urcat pe locul 3 în clasament după această etapă.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 16:20 Campionat
Pe aceeași temă