Vâlcea, ținută în șah pe teren propriu de ASU Poli. Gane: „Nu am reușit declicul. Ne-a lipsit o sclipire”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 Aug. 2016, 10:08 Campionat

După remiza albă de vineri seara, din Zăvoi, cu ASU Poli Timișoara, tehnicianul Vâlcii, Jerry Gane, regretă că echipa sa nu a fructificat una din ocaziile avute în repriza secundă. 

„Prima repriză a fost una echilibrată, dar a doua parte a fost mult mai bună pentru noi, am pus presiune pe adversari. Am avut trei – patru ocazii mari, dar nu am reușit declicul, nu a căzut golul, ca să avem mai multă liniște la construcție. Este un punct care se adună, campionatul va fi foarte lung, rămâne să ne revanșăm la următorul joc și să aducem trei puncte. Echipele care vin aici vor juca pe cartea contraatacului, ASU Poli și-a dorit un punct, în repriza a doua au ieșit doar doi – trei jucători pe faza ofensivă, restul au stat și au blocat. Nouă ne-a lipsit o sclipire a unui atacant sau a unui mijlocaș care să facă diferența la fazele periculoase pe care le-am avut în a doua repriză”, a spus Jerry Gane.

„Cred că hențul a fost în careu”

Tehnicianul CSM-ului crede că echipa sa a fost privată de un penalty în minutul 40, la hențul lui Gălan, după șutul lui Stana. „Cred că hențul a fost în careu, dar arbitrul a decis că a fost în afara suprafeței de pedeapsă. Atunci se putea schimba soarta jocului. Nu pot să invoc faptul că dacă arbitrul ne dădea 11 metri am fi câștigat, dar, cu siguranță, cu un gol am fi avut mai multă liniște în joc. Noi suntem o echipă în formare, cu foarte mulți jucători noi, încă mai suferim la omogenitate. Sper să rămână 20 de echipe în Liga a II-a, va fi un campionat lung, o luptă foarte mare și la promovare, dar și la evitarea retrogradării. E doar început de campionat, echipele nu s-au așezat, nu ne cunoaștem foarte bine. S-a făcut o singură serie, sunt multe aspecte care trebuie luate în seamă”, a mai comentat Gane.

VEZI o GALERIE FOTO a meciului de la Râmnicu Vâlcea

După două etape, CSM Râmnicu Vâlcea a acumulat două puncte. ASU Poli Timișoara a obținut în Zăvoi primul său punct din Liga 2.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Emanuel Titus Iliesi (druckeria.ro)

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 Aug. 2016, 10:08 Campionat
Pe aceeași temă