Vâlcea, executată în ultima jumătate de oră

09 Sep. 2012, 13:00 Campionat
Vâlcea, executată** în ultima jumătate de oră

Decimată de accidentări, CSM Rm. Vâlcea a fost victimă sigură la Pitești și a pierdut clar primul joc din actualul sezon, 0-3 cu FC Argeș. Cu un lot și așa foarte subțire, pentru că patronul Rufă nu a înțeles necesitatea unor transferuri, ba chiar le-a dat cu șutul la cele făcute (S. Popescu, Mucsi, Artean, Todorov), Vâlcea a avut și ghinionul să adune câteva accidentări și astfel s-a pomenit înaintea primului joc din Liga a II-a că nu poate aduna decât 11 seniori.

Meciul de pe terenul II din Trivale a fost echilibrat până în minutul 60, atacantul vâlcenilor, Lajo Traore irosind două ocazii imense. CSM s-a tăiat ca maioneza din minutul 62, când Daouda a gafat la centru și i-a pus pe argeșeni pe contraaatc, Dulcea s-a dus nestingherit pe stânga și a șutat în fața porții, de unde Negoiță a înscris. Peste doar 8 minute a venit gafa portarului venit de la Farul, Toma, care a ieșit aiurea și l-a lovit pe Vătăjelu, mingea a ajuns la Dulcea, care a înscris din unghi în poarta goală. Logic, în prelungiri a căzut și al treilea gol, după ce Eremia a pierdut prim-planul la mijlocului terenului, nou-intratul Stănescu a făcut o cursă solitară și l-a bătut pe Toma.

Schumacher: „Am jucat bine 60 de minute”

Noul tehnician al vâlcenilor, Constantin Schumacher a acuzat absențele importante din cadrul lotului. „Suntem o echipă tânără, timp de 60 de minute am jucat bine și am avut ocazii. Ne lipsesc câțiva jucători cu experiență, s-a văzut că dacă suntem conduși, nu mai putem reveni. Rezultatul este nemeritat, dar acesta e fotbalul, ocaziile se răzbună. Ne-au lipsit și câțiva jucători importanți, sperăm ca ei să revină cât mai curând” a declarat Schumacher.

Articol scris de Adi GEORGESCU

09 Sep. 2012, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă