Vâlcea dă șansă tinerilor în ultimele meciuri din play-out. La Pâncota, Pelici a aruncat în luptă încă un junior

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Apr. 2015, 12:30 Campionat

Mijlocașul de bandă Ionuț Marian (18 ani) a debutat sâmbătă, în eșalonul secund, acesta evoluând 12 minute în jocul pierdut de echipa sa, CSM Râmnicu Vâlcea, la Pâncota, scor 0-1.

Adus în urmă cu un an în Zăvoi de la Perișani, la insistențele lui Mircea Poenaru, fostul responsabil al Centrului de copii și juniori, Ionuț Marian a primit sâmbătă o primă șansă de la antrenorul Alexandru Pelici, reușind să debuteze în eșalonul secund la o vârstă fragedă.

„Etapa trecută a intrat Dumitrașcu, acum venit rândul lui Marian, probabil etapa viitoare va debuta și Piscanu. Prvulovic și Preda vor primi și ei șanse pe finalul campionatului, va primi și Eremia, dacă își va reveni după o accidentare. Nu putem să jucăm cu 2-3 juniori titulari, am fi acuzați că desconsiderăm competiția, lupta pentru evitarea ultimului loc este foarte strânsă” a explicat antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Alex Pelici.

Micuțul jucător de bandă, Ionuț Marian a intrat în ultima vreme și sub îndrumarea experimentatului Dragoș Firțulescu, cei doi făcând împreună antrenamente suplimentare.

La Pâncota a evoluat titular, pe toată durata jocului, Denis Dumitrașcu, iar rezervă a fost încă un junior, Constantin Piscanu.

Articol scris de Adi Georgescu
foto: sportarad.ro

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Apr. 2015, 12:30 Campionat
Pe aceeași temă