„Va fi greu, dar trebuie să câștigăm”

16 Sep. 2011, 08:58 Campionat
„Va fi greu,** dar trebuie să câștigăm

Rover Cârstea este golgheterul echipei FC Argeș în acest debut de campionat. Argeșeanul a marcat cinci goluri în primele patru etape de campionat și speră să mențină același ritm al golurilor si in confruntarile ce vor urma.

Cârstea a prefațat partida cu Gloria Bistrița, atenționând că va fi un meci greu, dar că nu se gândește decât la obținerea tuturor celor trei puncte în acest joc. „Am avut parte de un start foarte bun de campionat și va trebui să încercăm să câștigăm și acest joc. Va f o partidă dificilă, dar trebuie să câștigăm. Gloria Bistrița are în componența lotului mai mulți jucători experimentați, dar noi am dovedit că dacă ne concentrăm la meci, putem să obținem rezultate foarte bune”, a declarat jucătorul echipei FC Argeș, Rover Cârstea.

Rover Cîrstea s-a cerut singur în cantonament înaintea meciului cu Bistrița

Cel mai în formă atacant din lotul lui FC Argeș a pus gând rău Bistriței, următoarea adversară a grupării alb-violete în campionatul Ligii a II-a. Cu cinci goluri, în patru etape, Rover Cîrstea se află la cel mai bun început de sezon al carierei și speră să aducă golul victoriei și în confruntarea cu echipa bistriteana.

Partida FC Argeș- Gloria Bistrița va avea loc sâmbătă, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, cu începere de la ora 11, iar Cîrstea s-a cerut singur în cantonament, pentru a fi în cea mai bună formă la acest meci. „Așa pot să mă concentrez mult mai bine la meci. Vreau să fiu doar cu gândul la ce am de făcut pe teren și vreau în continuare să îmi ajut foarte mult echipa și în confruntarea de sîmbătă cu cei de la Gloria Bistrița. În aceste condiții, pot să fiu în cameră la ora 10 și, cum am spus, așa consider că mă concentrez mult mai mult la meciul de sîmbătă cu Gloria”, afirmă Rover Cîrstea.

„Să nu pierdem acasă!”

Altfel, golgeterul la zi de la FC Argeș spune că echipa piteșteană se va bate la promovare în acest sezon și prioritar este în acest sens să câștige toate jocurile de pe teren propriu. „Vreau să câștigăm cât mai multe meciuri. Prima condiție pentru a putea ajunge să ne luptăm pentru un loc în Liga I este aceea să ne impunem în meciurile de acasă. Nu avem voie să cedăm puncte pe teren propriu. Sper ca în acest sezon să ajungem să ne luptăm pentru un loc în Liga I și bineînțeles să și putem să îndeplinim acest obiectiv”.

După patru etape, FC Argeș este liderul Seriei a II-a, cu trei victorii și o remiză.

sursa: Ziarul Top

16 Sep. 2011, 08:58 Campionat
Pe aceeași temă