Utiștii au încheiat anul cu o masă festivă la Taverna Pecicană

Mihai Andries 02 Dec. 2013, 11:54 Campionat
Utiștii au încheiat anul** cu o masă festivă la Taverna Pecicană

Printre sponzorizările obținute de Bogdan Apostu în această săptămână se numără și…banchetul de final de an. Dată fiind poziția nesatisfăctoare în clasamentul ligii secunde, antrenorii și jucătorii „Bătrânei Doamne”, dar și consoartele acestora, au fost mai reținuți, însă asta nu i-a împiedicat să se simtă bine duminică seara și să gândească pozitiv pentru la anul.

Printre porțiile de mâncare servite și câteva pahare simbolice, utiștii au făcut și un plan de bătaie de supraviețuire împreună cu oamenii de afaceri prezenți la masa festivă, iar perspectivele sunt îmbucurătoare. „Le mulțumim domnilor Traian Constantin Igaș și Mihai Tomoiagă, gazdele noastre de la Taverna Pecicană, pentru că au făcut posibilă această întâlnire de final de an, dar și pentru că și-au arătat deschiderea pentru un sprijin financiar și logistic pe viitor”, a precizat Apostu, care de două-trei săptămâni a adunat peste 1 miliard de lei vechi de la oameni de afaceri arădeni pentru clubul „textilist”.

Singura notă negativă a serii de la Taverna Pecicană a fost absența nemotivată a lui George Neagu. Căpitanul „textilist” și-a motivat plecarea acasă, spunând că intenționează să se întâlnească cu șeful puternicului concern, Fares Orăștie, însă motivele  reale ar putea fi altele

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 02 Dec. 2013, 11:54 Campionat
Pe aceeași temă