UTA vrea să se revanșeze la Călărași pentru ultimele deplasări în care a avut rezultate modeste. „Nu am fost mulțumiți de noi”

Marius ANGHEL 29 Nov. 2019, 17:44 Campionat
UTA vrea să se revanșeze la Călărași pentru ultimele deplasări în care a avut rezultate modeste.**

De o lună de zile n-a mai câștigat în deplasare liderul Ligii 2, UTA, și ocazii s-au ivit destule între restanțe și aglomerarea etapelor cu încă o intermediară. Pe 27 octombrie, echipa arădeană se impunea cu 3-2 la Reșița, la ultima suflare, prin euro-golul lui Romario Moise, iar de atunci a bifat trei remize și un eșec: 1-1 la Cluj și la Metaloglobus, 0-0 la Pitești și 0-2 la Rapid.

Duminică, de la ora 13:00, „roș-albii” antrenați de Laszlo Balint iau în piept ultima deplasare a anului, la Călărași, contra unei formații cu mare foame de puncte, pe care în prima rundă stagională au învins-o la scor de neprezentare la Arad, 3-0.

„Până la urmă, rămânem cu doar opt meciuri în luna noiembrie, dar asta doar pentru că televiziunile au programat meciul de la Călărași duminică, pe 1 decembrie. Lucrurile se schimbă prea puțin pentru noi, nu cred că ziua în plus de așa-zisă odihnă pe care o avem față de adversarul nostru va conta, căci vom pierde ceva energii pe drum. Sigur, contează enorm că ne deplasăm cu avionul până la București și facem drumul în două zile, dar la ritmul de meciuri avut în ultimele săptămâni oboseala rămâne. Consumul energetic și mental a fost mare, dar am discutat cu băieții și apelăm la ultimele resurse rămase în noi pentru ultimele partide din acest an. La Călărași ne propunem să ne revanșăm oarecum pentru ultimele deplasări, din care nu am scos numărul de puncte dorit. Nu am fost mulțumiți de noi după ultimele jocuri de afară și vizăm toate cele trei puncte. Eu sper doar avem aceeași determinare și concentrare din ultimele două meciuri de pe teren propriu și spiritul de echipă de care am dat dovadă”, a menționat Laszlo Balint, citat de Sport Arad.

Antrenorul UTA-ei a apelat la 18 jucători pentru deplasarea ce începe astăzi, cu zborul până în Capitală și cazarea la Tâncăbești. Din „garnitura” ce a evoluat cu Concordia Chiajna, dispar Moise (suspendat) și juniorul Pașcu și reapar Lorenzi și Ursu, care au luat loc în tribună pentru cumul de „galbene”. Șeroni și Andrei Rus sunt tot accidentați și rămân și ei acasă.

Dupărea Călărași vine și ea după două meciuri desfășurate în patru zile, ambele acasă, 3-1 cu Metaloglobus și 0-0 cu Rapid.

Înaintea desfășurării etapei a 20-a, prima a returului, UTA e pe locul 1, cu 38 de puncte, iar Dunărea Călărași se află pe poziția a 12-a, cu 23 de puncte. Jocul de la Călărași are loc duminică, de la ora 13:00.

Sursa: Sport Arad
Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 29 Nov. 2019, 17:44 Campionat
Pe aceeași temă