„UTA va promova când Aradul e pregătit. Pot apărea surprize… chiar mâine”. Omul din spatele UTA-ei vorbește despre șansele clubului la prima ligă

Marius ANGHEL 14 Jun. 2017, 19:52 Campionat

Pe la începutul sezonului 2015-2016, primul în Liga 2-a în actualul proiect, omul din spatele UTA-ei spunea cu subiect și predicat că echipa va promova în elită când Aradul va fi pregătit. Acum, cu 90 de minute, plus eventuale prelungiri și penalty-uri, înainte de partida retur a barajului cu ACS Poli, Alexandru Meszar a fost rugat să clarifice totul, mai ales că orașul nu are nici la această oră o arenă de Liga 1 pentru Campioana Provinciei.

„Îmi mențin afirmația. Într-adevăr, UTA va promova când Aradul e pregătit, dar se poate crea o surpriză. Se poate întâmpla ca orașul să nu fie pregătit, iar echipa să promoveze. Așadar, pot apărea surprize sau și, mai bine spus, vrem ca această surpriză să o facem chiar mâine”, a punctat omul care a jucat un rol decisiv în salvarea spiritului UTA.

În altă ordine de idei, înaintea meciului de mâine, prin vocea directorului general Codru Grădinariu, clubul UTA a transmis următorul mesaj: „Acum patru ani, am pornit împreună cu suporterii și Primăria Arad pe acest drum. S-au întâmplat atât de multe într-un timp relativ scurt. Am suferit, unii s-au îndoit, dar am continuat să luptăm și să credem că acest oraș, această echipă ne va face să ne redescoperim mândria. S-au auzit câteva voci, care au scandat impotriva partenerilor noștri. Dorim să facem un apel, să nu creăm dezbinare, pentru că noi avem nevoie de toți cei care ne ajută, și de suporterii din tribună, și de administrația locală. UTA are nevoie de unitate. Toți, împreună pentru un vis!”.

În tur, ACS Poli a câștigat la Timișoara cu 2-1 meciul cu UTA, cu golurile lui Pedro Henrique și Gabriel Cânu, respectiv Sorin Strătilă. Partida retur se joacă joi, de la ora 17:30, pe stadionul „Otto Greffner” din Șiria.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 14 Jun. 2017, 19:52 Campionat
Pe aceeași temă