UTA se transformă la meciul cu FC Argeș. Jucătorii care vor fi lăsați în afara lotului după umilința cu Brăila. Fundașul care s-a și despărțit de echipa arădeană

Marius ANGHEL 29 May. 2018, 09:58 Campionat

Pentru ultimul meci al sezonului, programat vineri, de la ora 18:00, la Pitești, cu FC Argeș, UTA va apela la un prim „11” format din și mai mulți tineri jucători. Eșecul drastic suferit la Șiria cu Dacia Unirea Brăila, echipă de pe loc retrogradabil, scor 1-5, l-a făcut pe antrenorul Ionuț Popa să nu-și recunoască o parte dintre elevi.

„Îi felicit și pe jucătorii noștri pentru că și-au bătut joc de fotbal. Și asta în condițiile în care atât eu, cât și managerul general, Alexandru Meszar, am încercat să-i motivăm azi cu o sumă frumoasă ca primă de joc, tocmai pentru a termina cu bine campionatul acasă. În rest, ați văzut și voi cum au jucat și întrebările ar trebui puse lor. Oare de ce s-au prezentat în halul acesta? Eu unul nu știu să vă răspund, ei sunt singurii care pot să vă lămurească. Am văzut jucători care-și puneau mâinile în șolduri sau pe genunchi, jucători care niciodată nu au câștigat dueluri unu la unu. Nu are rost să dau nici nume, căci, dacă mi-ar fi permis regulamentul, aș fi schimbat 11 jucători astăzi. Întrebați-i și poate vă spun că i-am omorât la antrenamente, că le-am spus să nu sară sau să paseze cu adversarul și să nu dea la poartă, ori să bată 11 metri în bară. Eu aș fi vrut ca echipa să câștige. Și eu și managerul general. Știam că au și restanțe la salariu și am zis să le dăm o primă, să-i ajutăm din banii personali. Și ați văzut ce a ieșit, asta a fost istoria”, a spus, descumpănit, Ionuț Popa la finalul jocului cu Brăila.

Iar decizia staffului tehnic a venit rapid. Pentru meciul cu FC Argeș, potrivit Sport Arad, Norbert Polgar, Mihai Petra, Cătălin Hlistei și Darius Buia nu vor mai face deplasarea la Pitești. La fel și Mihai Roșca, fundașul basarabean despărțindu-se deja de UTA.

Cum portarul Roberto Bodea și fundașul Bogdan Burlă sunt accidentați, iar prezența căpitanului Marius Curtuiuș este incertă, fiindcă acuză o contractură musculară, UTA va apela la mulți jucători tineri pentru jocul de vineri seara. Se vor lua juniori fie de la grupa pregătită de Bogoșel, Petcuț și Țamboi, fie de la cea Under 17, a lui Sandu Gaica și Adi Ungur.

Înaintea ultimei etape, UTA se află pe locul 11, cu 47 de puncte, în timp ce FC Argeș e pe locul 4, cu 65 de puncte.

Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 29 May. 2018, 09:58 Campionat
Pe aceeași temă