UTA s-a ales cu încă un accidentat după meciul de la Petroșani. Situația lotului arădenilor înainte de derby-ul cu ASU Poli

Marius ANGHEL 28 Apr. 2019, 14:13 Campionat
UTA s-a ales cu încă un accidentat după meciul de la Petroșani.** Situația lotului arădenilor înainte de derby-ul cu ASU Poli

UTA a fost nevoită să opereze o primă schimbare în „11-le” de start al disputei cu Energeticianul (scor 2-2) după numai 15 minute. Cristinel Matei, unul dintre cei șapte fotbaliști seniori deplasați în Valea Jiului, s-a resimțit în zona umărului după un contact cu Gunie și a cerut înlocuirea. În locul fotbalistului de 23 de ani sosit de la Astra II în vara lui 2018 a intrat juniorul Damian Isac, care avea să irosească trei ocazii importante în contul echipei sale.

Matei a acuzat dureri pe tot drumul de întoarcere la Arad, astfel că a ajuns la Spitalul Clinic Județean. Acolo s-a constatat că are umărul dislocat și i s-a ales cu o atelă de Sărbătorile de Paști. Medicii i-au prescris cel puțin o săptămână de repaus, așa că prezența sa pe teren sau măcar pe bancă la derby-ul cu ASU Poli e puțin probabilă.

„Se întâmplă și astfel de accidente, dar ne-a deranjat că arbitrul nici măcar nu a dat fault la acel duel dintre jucătorul nostru și fundașul lor dreapta. Arbitrajul a fost așa și așa, dar nu mai are rost să comentăm. Dacă transformam în gol măcar una-două dintre ocaziile create la 1-2 vorbeam azi de două puncte în plus în clasament”, a menționat Cristian Păcurar, antrenorul secund al „roș-albilor”.

Formația arădeană nu va avea jucători suspendați în derby-ul Vestului și asta pentru că Rus a evitat primirea celui de-al patrulea „galben” al sezonului, iar El Hasni, celălalt utist aflat la limită, nici măcar nu a făcut deplasarea în Valea Jiului. În schimb, Copaci, Costin și Melinte și-au ispășit etapa de suspendare și ar trebui să fie la dispoziția staffului tehnic, ca și El Hasni și Ivan, care au acuzat probleme medicale în ultima săptămână. În tabăra timișorenilor, se pare că tocmai căpitanul Mera va fi suspendat.

UTA joacă sâmbătă, de la ora 13:30, la Arad, derby-ul Vestului, cu ASU Politehnica. PArtida contează pentru etapa a 33-a a Ligii 2. UTA e pe locul 8, cu 44 de puncte, iar ASU Poli e pe 13, cu 38 de puncte.

Sursa: Sport Arad
Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 28 Apr. 2019, 14:13 Campionat
Pe aceeași temă