UTA poate urca din nou pe primul loc dacă bate pe „U” Cluj. Strătilă: „Cine mi-ar fi spus că vom fi campioni de toamnă îl consideram nebun”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2015, 18:31 Campionat
UTA poate urca din nou pe primul loc dacă bate pe

Cu trei goluri și cinci pase decisive, Sorin Strătilă consideră că a făcut o primă parte de campionat bună în tricoul „alb-roșu” al celor de la UTA Bătrâna Doamnă. În ton cu toată echipa de fapt, căci mijlocașul afirmă: „Eu zic că ne-am autodepășit cu toții, nimeni nu credea că o să ajungem pe primul loc. Cine mi-ar fi spus că UTA va fi campioană de toamnă înainte de începerea sezonului îl consideram nebun. Acum că am coborât pe locul 2 nu este nicio tragedie. Până la urmă, e important să terminăm pe unul din locurile 1-6, să intrăm în play-off, unde oricum ni se vor înjumătăți punctele. După această operațiune, nu cred că va fi o diferență mai mare de 3-4 puncte dintre echipele de pe podium”.

Întrebat ce îi lipsește „Bătrânei Doamne” pentru a da un randament și mai bun, Strătilă a adăugat: „Câteodată ne lipsește încredere în forțele proprii. Dar, această încredere se câștigă în timp, cu jocuri câștigate, în special în fața formațiilor mai bine cotate. Meciul cu U. Cluj este o bună ocazie să ne recăpătăm încrederea, să câștigăm din nou după două rezultate negative și, eventual, să trecem din nou pe primul loc. Dar, trebuie să fim atenți, întâlnim o echipă foarte ambițioasă, dornică de afirmare, ce vine după cinci rezultate pozitive. Mai mult, au un antrenor preocupat de joc și atac, îl știu de la Steaua II, vor veni să pună probleme”.

UTA Bătrâna Doamnă a fost avantajată de rezultatele înregistrate sâmbătă în Seria a II-a și duminică, după meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, ar putea urca din nou pe primul loc dacă va obține o victorie. Momentan, echipa arădeană are două puncte în spatele vâlcenilor de la CSM, noul lider, și la fel față de Gaz Metan. CSM Râmnicu Vâlcea a câștigat cu 6-1 în fața puștilor de la Metalul Reșița, iar Mediașul a pierdut surprinzător, 0-2 la Tărlungeni.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 21 Nov. 2015, 18:31 Campionat
Pe aceeași temă