UTA, pe cale să bată un record la meciul cu SSC Farul! Câți ani are cel mai tânăr jucător convocat de Ionuț Popa pentru deplasarea de la Constanța

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Dec. 2018, 19:19 Actualizat: 05 Dec. 2018, 19:22 Campionat
UTA, pe cale să bată un record la meciul cu SSC Farul!  Câți ani are cel mai tânăr jucător convocat de Ionuț Popa pentru deplasarea de la Constanța

La 16 ani și o lună, Amir Jorza a fost cel mai tânăr fotbalist care a debutat la UTA la nivelul primelor două eșaloane. Acum mijlocașul a ajuns la Rapid, campioana de toamnă din Seria a 2-a a Ligii a 3-a, care i-a și contactat pe arădeni pentru transferul definitiv al tânărului fotbalist. „Sunt ceva discuții, dar nimic concret”, a confirmat Codru Grădinariu în legătură cu fotbalistul aflat în coproprietate UTA – Atletico Arad.

Revenind la recordul celui mai tânăr debutant în tricoul „alb-roșu”, aceasta ar putea fi bătut chiar sâmbătă. „Manea a suferit o accidentare gravă și nu mai poate fi folosit întreg campionatul, Bodea nu va face deplasarea, are probleme cu genunchiul, a început să facă tratamentul și îi trebuie cel puțin cinci săptămâni să fie din nou apt de fotbal. În fine, avem probleme cu Stahl, nu cred că va face față jocului și-l mai avem și pe Rus cu dureri la genunchi. În această situație, vor apărea jucători noi, tineri, am introdus și unul foarte tânăr. Mai exact are doar 14 ani și mă refer Cătălin Vulturar. L-am mai fi deplasat și pe Zamfir, de 17 ani, dar are și el ceva probleme și vom apela la Creța”, susține Ionuț Popa, antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Cătălin Vulturar e un produs al grupei 2004 a lui Dinu Donca. Mijlocaș central de meserie, Vulturar a avut o ofertă de la FCSB, dar a refuzat-o deocamdată. Talentatul utist a fost unul dintre românii selecționați Federația Română de Fotbal și Gillette, în cadrul proiectului „Performanța are viitor”, care au susținut o sesiune de antrenament și evaluare la baza Ciudad Deportiva Joan Gamper a Barcelonei și au fost martori la ultimul meci al lui Iniesta în tricoul „blaugrana”.

Delegația „roș-albă” zboară joi seara spre București, va înopta la Hotel Mirage, iar vineri, înainte de a pleca spre Litoral se va antrena la baza sportivă Buftea.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Dec. 2018, 19:19 Actualizat: 05 Dec. 2018, 19:22 Campionat
Pe aceeași temă