UTA n-a putut să-și bucure suporterii cu o victorie pe teren propriu nici cu Vâlcea. Nagy: „Dacă eram pragmatici și mai inteligenți…”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Sep. 2015, 15:56 Actualizat: 27 Sep. 2015, 15:57 Campionat

Nici din a treia încercare, UTA Bătrâna Doamnă nu le-a putut oferi fanilor bucuria unui succes pe teren propriu. Marcând la mijlocul primei părți cu Rus și lăsând impresia că pot înscrie și golul doi, arădenii s-au văzut egalați de CSM Râmnicu Vâlcea la o fază ce nu anunța nimic.

„După 120 de minute în Cupa României, când am reușit un joc bun și plăcut, am avut de suferit astăzi. Am avut și avantaj o perioadă bună, dar nu a fost de ajuns. Apoi echipa adversă a reacționa cu două schimbări ofensive, curajoase și avea să le iasă. Avem aceeași meteahnă. Din posesia noastră ne expunem și mai luăm și goluri. Exceptând partida de la Cluj, am luat mereu goluri și asta nu e un lucru pozitiv. Dacă eram mai pragmatici și mai inteligenți astăzi puteam face 2-0 și linișteam jocul. Dar, chiar și așa, rămânem, zic eu, cu un joc viu disputat, bun de ambele părți, așa cum a zis și Alex (n.a. Pelici). Mai mult nu avem ce face decât să ne continuăm munca și parcursul, să scoatem maxim de la Brașov, iar în următorul meci acasă să spargem neapărat gheața”, a explicat Roland Nagy la finalul confruntării cu vâlcenii.

„Nu ne-a ajutat nici programarea”

Dacă jucătorii veniți de pe banca oltenilor a adus un plus în joc, nu același lucru se poate spune și despre rezervele utilizate al UTA-ei. Man, Szekely și nici măcar Strătilă nu au fost prea inspirați sâmbătă. „Aveam avantaj minim și ne-am propus să ținem mai mult de minge între linii, dar și să câștigăm și un junior pentru următoarea schimbare. Pe Dennis (n.a. Man), care a pierdut posesia în zona doi și am luat gol, l-am introdus pentru că urma să-l schimbăm pe Jorza, care avea niște probleme la mijlocul terenului. Când nu îți iese, îți faci reproșuri, tot timpul analizăm. Apoi, trebuie să nu uităm că am întâlnit o echipă bună, cu jucători valoroși cu experiență și execuții, care au venit să joace și să pună probleme”, a adăugat fostul mijlocaș.

În fine, Nagy regretă faptul că UTA nu a cunoscut gustul succesului în fața propriilor susținători dar: „Pe undeva, nu ne-a ajutat nici programarea. Am dat peste trei echipe cu calitate, Mediaș, Mioveni  și Vâlcea, toate obiective îndrăznețe. Dar, chiar și așa, indiferent cu cine am jucat, am fost mereu în joc, ba chiar în ultimele două partide am pierdut printre degete două puncte. Totuși, nu putem uita că nu am mai pierdut de 6-7 partide, dar, cu siguranță, ne dorem și puteam mai mult ca și număr de puncte în clasament. Sper să recuperăm ce am pierdut azi la Brașov iar dacă vom fi la fel de determinațica și la Satu Mare avem șanse mari să câștigăm”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Sep. 2015, 15:56 Actualizat: 27 Sep. 2015, 15:57 Campionat
Pe aceeași temă