UTA câștigă derby-ul Aradului și se califică matematic în play-off. Nagy: „Fericit pentru victorie, dar ar fi multe de spus…”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Mar. 2016, 22:04 Actualizat: 26 Mar. 2016, 22:05 Campionat

Cele trei puncte obținute în dimineața zilei de sâmbătă la Pâncota, după 2-0 cu Șoimii, înseamnă ajungerea și matematică în play-off pentru UTA. Iar acest weekend este și unul special pentru antrenorul grupării utiste, Roland Nagy, deoarece sâmbătă este aniversarea soției sale, iar duminică este ziua tatălui său.

„Sunt multe de spus, dar poate nu e momentul acum din punctul meu de vedere. Asta pentru că sunt fericit și vreau să felicit băieții pentru atingerea obiectivului, pe care eu îl percep ca un cadou pentru mine. Este o zi specială, e ziua soției mele, am ajuns în play-off, iar duminică este ziua tatălui meu. Mă bucur pentru că în astfel de momente am primit și acest cadou. UTA obligă mereu, asta o spun tot timpul, dar mai ales după înfrângerea de etapa trecută. De asta e frumos fotbalul, că după un eșec ai ocazia să te reabilitezi în runda următoare”, a punctat antrenorul UTA-ei.

Acesta a ținut să vorbească și despre Ionuț Popa – mentorul său – dar și despre problemele de infrastructură de care se lovește, amintind totuși și că este supărat după criticile primite în urma înfrângerii de la Târgoviște, de runda trecută. „E un aspect delicat ce se întâmplă cu Ionuț Popa. Eu vreau să îl felicit că după atâția ani la un nivel ridicat acum a coborât aici, jos. Nu e întâmplător ceea ce a fost la Pâncota, dar sunt probleme de infrastructură mari. Ei au acum ca și obiectiv salvarea de la retrogradare, trebuie să ne bucurăm pentru aceste momente cu două echipe în Liga a 2-a, dar e un moment în care nu știm spre ce tinde fotbalul din județul Arad. Ionuț Popa a organizat foarte bine echipa de aici, au pierdut prima partidă din acest an, pentru că la Vâlcea a fost un accident. Nu vreau să vorbesc de starea terenului de la Pâncota, pentru că așa e peste tot din păcate. Nu vedeți că și la Arad ne e greu să găsim un teren bun, sunt probleme mari cu infrastructura. Indiferent câtă presiune pun unii, eu vreau să câștig fiecare meci. Ar fi multe lucruri pe care le-aș putea spune, dar mă abțin acum. Se uită că eu am muncit în acest județ în condiții foarte grele, se uită de unele vremuri când anumite persoane spuneau lucruri cu surle și trâmbițe, dar condițiile nu erau bune. Am multe pe suflet, dar prefer să mă bucur de această victorie și de zilele speciale din familia mea”, a adăugat Nagy.

După victoria cu Șoimii, UTA și-a menținut a treia poziție în clasamentului Seriei a II-a a Ligii 2, cu 48 de puncte, cu patru mai puține față de liderul Gaz Metan Mediaș. De partea cealaltă, Pâncota e pe locul 8 cu 35 de puncte.

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Mar. 2016, 22:04 Actualizat: 26 Mar. 2016, 22:05 Campionat
Pe aceeași temă