UTA a avut o misiune facilă în fața „lanternei roșii”. Roșu: „Nu ne așteptam să fie atât de ușor”

Marius ANGHEL 07 Mar. 2017, 10:36 Campionat

UTA Bătrâna Doamnă a debutat perfect la Șiria, luni după-amiază, nedându-le nicio șansă celor de la Metalul Reșița, scor 4-0, în meciul ce a contat pentru etapa a 23-a a Ligii 2. Operând trei schimbări față „unsprezecele” de la Brăila – Filaret, Copil și Petre – Laurențiu Roșu a obținut reacția de care avea nevoie de la elevii săi într-un moment complicat dat de „dușul rece” de săptămâna trecută, dar și de schimbarea terenului.

„Veneam după o înfrângere și aveam mare de nevoie de un rezultat, dar și un joc bun din partea echipei. Sunt bucuros pentru cele trei puncte, ce ne permit să revenim pe locul 2, chiar dacă avem un meci mai mult disputat decât Olimpia și Sepsi. Nu era simplu azi, nici datorită faptului că nu eram obișnuiți să jucăm la Șiria, dar, până la urmă, am jucat bine, iar cei care au fost la stadion cred s-au bucurat de reușitele noastre. Gazonul nu a fost foarte bun, mingea mai sărea din el, dar asta și din vina noastră. Credeam că va ploua azi și nu l-am udat deloc și ne-am pomenit cu o suprafață destul de tare. Le mulțumim, însă, oamenilor de la Șiria, căci s-au străduit să ne creeze cele mai bune condiții, iar organizarea partidei a fost la înălțime. Rămâne de văzut cum vom aborda partidele următoare de aici, sper să fim mai inspirați în ceea ce privește gazonul”, a spus antrenorul „Bătrânei Doamne” la finalul disputei cu reșițenii.

Întrebat dacă se aștepta la o replică mai bună din partea Metalului, Roșu a recunoscut: „Într-adevăr, nu ne așteptam să fie atât de ușor și asta pentru că am văzut ultimul lor meci amical cu Piteștiul, lider în Liga a 3-a și au arătat forță câștigând cu 4-2.  Știam că sunt bine organizați, dar am avut șansa să înscriem repede două goluri. Apoi au apărut și mai multe spații în apărarea lor și ne-am mai creat și alte ocazii pe lângă golurile din repriza a doua. Băieții chiar au jucat bine, și-au respectat sarcinile și am câștigat o partidă foarte importantă pentru noi.”

„Bătrâna Doamnă” are la dispoziție patru zile să-și adune forțele pentru meciul de la Mioveni, unul care nu vine neapărat prea repede pentru tehnicianul arădenilor. „Nu e o problemă atât de mare, ne adaptăm. Chiar dacă ne așteaptă și o deplasare lungă, trebuie să jucăm și încercăm să câștig. Știm că ne așteaptă un gazon bun, deci ne convine”, a mai spus Roșu.

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ
Video: UTA

Marius ANGHEL 07 Mar. 2017, 10:36 Campionat
Pe aceeași temă