Un prahovean remarcat la Alba Iulia

Mihai Andries 30 Sep. 2012, 10:13 Campionat
Un prahovean remarcat la Alba Iulia

Mijlocașul Florin Istrate, jucător originar din Breaza confirmă talentul său la Unirea Alba Iulia, unde, sâmbătă a fost „omul meciului”, cu un gol marcat și o pasă de gol, în succesul echipei sale, 3-1, contra fostei prim-divizionare CS Mioveni.

Puțină lume știe că, Istrate este împrumutat la Alba Iulia, pentru un an, de către clubul prahovean din Liga C – Oțelul Larissa – echipă manageriată de Adrian Teodorescu, unde are un contract semnat pe 5 ani, după ce, anul trecut promova cu Corona Brașov! Fost jucător la Electrosid Titu, unde a fost „descoperit” de antrenorul Nicu Croitoru, Istrate a primit, la Alba Iulia, încrederea antrenorului Stelian Gherman și a președintelui Mihai Dăscălescu, fostul atacant al Astrei având meritul de a fi crezut în calitățile jucătorului născut în 1 martie 1989 și în recomandările primite, Istrate fiind unul dintre artizanii promovării, pentru Corona Brașov, sezonul trecut.

Desigur, după debutul în eșalonul secund, petrecut în tricoul alb-negru al Unirii, următorul „obiectiv” al lui Istrate este acela de a ajunge în Liga I, lucru deloc imposibil, dacă va continua evoluțiile sale la nivelul arătat în partida cu Mioveni.

Articol scris de Marian DIMA

Mihai Andries 30 Sep. 2012, 10:13 Campionat
Pe aceeași temă