Un fost jucător și conducător al lui „U” Cluj trage un semnal de alarmă: „Ceasul a 12-lea a trecut. Nu înțeleg de ce se tot amână crearea noii societăți”

Un fost jucător și conducător al lui
  • Marcel Lăzăreanu spune că Primăria nu ar mai trebui să amâne crearea noii societăți. Fostul portar al Universității Cluj e supărat pe lentoare cu care autoritățile construiesc noua echipă.

 

Cum actuala societate care manageriază echipă nu mai are aproape nicio șansă de a evita falimentul, suporterii Universității așteaptă demararea noului proiect propus de Primărie în colaborare cu universitățile clujene și în care Ioan Ovidiu Sabău se va regăsi în funcția de manager. Emil Boc a spus în mai multe rânduri că așteaptă clarificarea situației actualei societăți pentru a demara noul proiect.

Fostul portar și conducător al Universității, Marcel Lăzăreanu, spune că societatea trebuia deja creată și că a anticipat falimentul actualei societăți. „Trebuie făcută o societate non-profit și început un proiect sănătos, de la zero. Am anticipat că se va ajunge aici când a venit Florian Walter. Mă bucur că am insistat atunci ca sigla și palmaresul să rămână la Primărie”, spune avocatul Marcel Lăzăreanu.

„Parcă nu vor să-i deranjeze pe cei din actuala societate”

Lăzăreanu spune că noua societate trebuia să existe deja pentru a se putea crea o echipă și un staff administrativ. „Nu înțeleg ce se mai așteaptă. Lucrurile trebuiau făcute deja. Parcă nu vor să-i deranjeze pe cei din actuala societate. De ce se așteaptă atât? Primăria și noi toți avem o datorie morală față de acest simbol al Clujului. Dacă Primăria nu urgentează crearea noii echipe e ca și cum ar lăsa o stradă neasfaltată în centrul orașului”, este de părere Lăzăreanu

Articol scris de Vlad Măcicășan

Pe aceeași temă