Umilința trăită de Academica în fața liderului Juventus a dat peste cap atmosfera la Clinceni. Cum comentează antrenorul ilfovenilor eșecul cu 7-0

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Mar. 2017, 15:48 Campionat
Umilința trăită de Academica în fața liderului Juventus a dat peste cap atmosfera la Clinceni.** Cum comentează antrenorul ilfovenilor eșecul cu 7-0

Academica Clinceni a fost umilită duminică, pe teren propriu, în meciul din etapa a 26-a a Ligii 2, contra liderului Juventus București. Echipa ilfoveană a pierdut cu 0-7, un rezultat pe care rar în întâlnești într-un fotbal profesionist. Șase dintre goluri au fost marcate de Remus Chipirliu, aceste reușite ducându-l la egalitate cu liderul clasamentului golgheterilor, Attila Hadnagy (25 goluri).

După acest joc, vicepreședintele clubului Academica, Alexandru Dragomir, și-a dat demisia.

Antrenorul echipei din Clinceni, Ștefan Odoroabă și-a asumat înfrângerea umilitoare cu Juventus. „E pentru prima oară când traversez un moment așa de greu. E o perioadă pe care sper să nu o mai întâlnesc. Am stat în vestiar cu jucătorii și am încercat să discutăm, să găsim lucrurile pe care trebuie să le schimbăm. Avem drepturile la zi, totul este normal din punct de vedere al conducerii și asta e un lucru. Acum, noi ne simțim puțin datori față de conducerea clubului, față de Clinceni. Greșeala a fost a mea, pentru că nu am ales bine primul 11 și nu am știut să îi fac să înțeleagă ce joacă Juventus”, a declarat Odoroabă la radio Sport Total FM.

Academica Clinceni a profitat de restul rezultatelor înregistrate în etapa a 26-a și a rămas pe locul 13 în clasament, cu 27 de puncte acumulate în 23 de meciuri. Totuși, echipa ilfoveană are una dintre cele mai slabe defensive din Liga 2, cu cele 49 de goluri încasate fiind puțin mai bună decât Metalul Reșița, care are 52 de goluri primite până acum. CSM Râmnicu Vâlcea (37 goluri) și Unirea Tărlungeni (48 goluri), două echipe retrase în iarnă și care pierd toate meciurile din retur cu 3-0, au defensive mai bune decât Academica.

Altfel, înaintea antrenamentului de luni după-amiază al echipei din Clinceni, antrenorii Ștefan Odoroabă și Adrian Ene și-au ținut jucătorii, timp de mai multe minute, într-o ședință pentru a discuta despre înfrângerea incredibilă suferită cu Juventus.

În etapa de la finalul săptămânii, Academica Clinceni joacă în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, la Suceava, cu Foresta.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Mar. 2017, 15:48 Campionat
Pe aceeași temă