Ultimele două achiziții ale Dunării au debutat în meciul de la Snagov. Una dintre ele a înscris cu Metalul

Marius ANGHEL 14 Aug. 2016, 11:55 Campionat
Ultimele două achiziții ale Dunării au debutat în meciul de la Snagov.** Una dintre ele a înscris cu Metalul

Învinsă în prima etapă pe teren propriu, 2-1 cu Dacia Unirea Brăila, Dunărea Călărași și-a revenit în cel de-al doilea meci al sezonului, în deplasarea de la Snagov, acolo unde a trecut cu 4-0 de modesta Metalul Reșița. Cu o echipă mult schimbată față de cea care se califica în barajul pentru promovare a sezonului trecut, Dunărea începe să se sudeze, însă răbdarea suporterilor călărășeni e scurtă.

Cu patru noutăți în formula de start față de prima etapă, echipa lui Adrian Mihalcea a câștigat fără emoții jocul cu reșițenii mutați în Ilfov. Rafael Licu (5) a deschis scorul încă din primele minute, după ce l-a învins pe Samoilă, mijlocașul Dunării bifând al doilea său gol în acest sezon după ce a marcat și contra Brăilei. Scorul a fost majorat de Ciocâlteu, în minutul 62, ca peste alte opt minute Licu să înscrie din nou, dar golul său să fie anulat pentru o poziție de offside. Diferența de pe tabelă a fost mărită apoi de alte două ori în ultimele minute de joc. Kanda a reușit o dublă în minutele 71 și 81, astfel că Dunărea și-a refăcut golaverajul general cu acest succes la o diferență de patru goluri.

În meciul cu Metalul, antrenorul Adrian Mihalcea i-a folosit și pe jucătorii transferați în săptămână premergătoare acestei dispute de la Snagov. Alexandru Ciocâlteu a fost folosit ca titular și a debutat cu gol, în timp ce fostul petrolist George Mareș a intrat pe teren la pauză în locul lui Denis Dobra.

Dacă în meciul cu Brăila au debutat la Dunării noutățile Silviu Ilie, Codreanu, Paul Radu, Ibrian, Dobra și Rafa Licu, jucători transferați în pauza competițională, în partida cu Metalul, Mihalcea a mizat pe alte patru achiziții din această vară: Mihuț, Ov. Popescu, Ciocâlteu și Mareș.

Metalul Reșița – Dunărea Călărași 0-4
Licu (5), Ciocâlteu (62), Kanda (71, 81)

Samoilă (cpt.) – Dr. Matei, E. Matei, Chira, Gață, Buzdugan (Ciobanu 72), Muscă, Al. Dan, Buduroi, Oancea (Pitulice 46), Negruș (Dinu 46)
Rezerve neutilizate: Al. Radu – Nedelcu, Ghimiș, Iorga
Antrenor: George Dumitru

C. Lungu – Ibrian, Bg. Panait (cpt.), S. Ilie, C. Mihuț (S. Matei 46) – Kanda, P. Radu (Țenea 75), Ov. Popescu, Licu, Ciocâlteu – Dobra (Mareș 46)
Rezerve neutilizate: G. Popa – Val. Balint, V. Petre, Al. Dincă
Antrenor: Adrian Mihalcea

Marius ANGHEL 14 Aug. 2016, 11:55 Campionat
Pe aceeași temă