Ultima victorie matinală

13 Jun. 2009, 14:59 Campionat

Ceahlăul Piatra Neamț a promovat în prima ligă de pe prima poziție, după ce astăzi a câștigat la scor de neprezentare cu Dinamo II.

Singura miză din meciul de pe „Florea Dumitrache” era păstrarea de către nemțeni a primului loc în clasament. Pentru acest lucru Ceahlăul avea nevoie de o victorie, una care părea să le fie mai mult decât la îndemână. „Câinii mici”, veneau după o înfrângere rușinoasă la Dunărea Galați, acolo unde au încasat nu mai puițin de șapte goluri și se anunțau a fi victime sigure.

După o primă repriză anostă, nemțenii au avut nevoie doar de 10 minute după reluarea jocului pentru a scutura plasa lui Vlad. Intrat în minutul 48, atunci când l-a înlocuit pe accidentatul Miron, Sofroni a deschis scorul după ce mingea venită de la Doicaru și lăsată foarte bine de Fabbron, l-a găsit pe tânărul mijlocaș singur cu poarta goală. O fază identică a adus și golul al doilea, doar că în minutul 63 cel care i-a pasat lui Sofrono a fost Ionuț Bădescu. Cu patru minute de final a fost stabilit și scorul final, 3-0. Doicaru, cel care a intrat și el pe parcursul partidei, la fel ca Sofroni, a fost lansat excelent în adâncime de același Ionuț Bădescu și l-a executat fără milă pe apărătorul buturilor dinamoviste, Andrei Vlad.

La final, jucătorii Ceahlăului au avut din nou prilejul să scandeze „Campionii, Campionii”, dar pentru ultima dată în acest sezon. De la anul vine greul pentru formația lui Pinalti, duelurile cu granzii ligii întâi neputându-se compara cu întâlnire de care au avut parte nemțenii în acest sezon.

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

 

13 Jun. 2009, 14:59 Campionat
Pe aceeași temă