Turcu: „Respectăm pe Dinamo II, însă nu avem de ce să ne temem”

01 Sep. 2011, 13:17 Campionat
Turcu:

Viitorul Constanța a organizat astăzi o conferință de presă premergătoare întâlnirii cu Dinamo II București, din etapa a 3-a a Ligii a II-a. La întâlnirea cu jurnaliștii au participat antrenorul principal Cătălin Anghel și jucătorii Valentin Simion și Lucian Turcu (foto).

„Putem considera meciul cu Dinamo II drept derby pentru că întâlnim echipa de pe primul loc, care are maximum de puncte. Ne așteptăm la o replică foarte bună din partea oaspeților, însă jucăm acasă și trebuie să facem totul pentru cele trei puncte. Pentru asta trebuie să fim foarte agresivi, să ne creăm foarte multe faze de gol, iar dacă în ultimii 30 de metri vom fi mult mai clari decât în meciul precedent vom obține cele trei puncte. Noi vrem doar să ne facem jocul nostru. Am mare încredere că jucătorii noștri vor fi pregătiți din toate punctele de vedere la ora meciului. Meciurile de acasă trebuie să le tranșăm în favoarea noastră”
Cătălin Anghel, antrenor Viitorul Constanța

„Fiecare meci este dificil, însă depinde de noi cât de greu ne va fi. Important este să ne facem jocul nostru, iar dacă vom pune în practică ceea ce lucrăm zi de zi la antrenamente ne putem face jocul mai ușor. Este doar startul sezonului și abia după 10 etape vom vedea care sunt cu adevărat candidatele la promovare”
Valentin Simion, atacant Viitorul Constanța

„Chiar dacă nu am câștigat etapa trecută, pe terenul Farului, consider că nu a fost o scădere a ritmului nostru de joc. Am avut ghinion, dar și ambiția Farului de a obține un rezultat pozitiv a fost mare. Nu ne-am relaxat, am avut atitudine bună, dar nu am fost lucizi în ultimii 30 de metri. Respectăm pe Dinamo II, însă nu avem de ce să ne temem de ei pentru că noi ne dorim să evoluăm în viitorul apropiat contra primei echipe a lui Dinamo. Este prea devreme să discutăm despre favorite la promovare. Noi ne concentrăm atenția doar pe jocul nostru pentru că dacă ne câștigăm partidele nu ne mai interesează ce fac adversarele noastre.”
Lucian Turcu, fundaș Viitorul Constanța

sursa: academiahagi.ro

01 Sep. 2011, 13:17 Campionat
Pe aceeași temă