Tulcea, fără vlagă!

04 Apr. 2009, 18:17 Campionat
Tulcea, fără vlagă!

Depunerea documentației pentru licențierea clubului în vederea participării în Liga I se pare că le-a turnat plumb în ghete jucătorilor de la Delta Tulcea.

 

Dacă primarul Tulcea, Constantin Hogea, a declarat recent că nu are orașul surse bugetare care să susțină financiar o participare a Deltei în prima ligă iar președintele Marinescu a ieșit în presa locală, chiar în săptămâna dinaintea meciului cu Concordia, cu o declarație șocantă prin care susține că la câte lipsesc clubului pentru licențiere doar cu un buget de 6 milioane de euro Delta poate participa în Liga I din toamnă, la meciul cu Concordia Chiajna parcă și fotbaliștii Deltei s-au ferit de gol și de victorie.

 

Cel mai mult s-a ferit de gol Costescu, atacantul adus doar cu „carte de vizită” la Tulcea și care de două ori singur cu portarul a ratat incredibil. În afara celor două ocazii de gol echipele au făcut mai mult figurație pe teren, un dreptunghi verde pe care, la cum au alergat, doar grătarul și berea parcă le-au lipsit jucătorilor…
 

 

Articol scris de Irinel Călin
 

04 Apr. 2009, 18:17 Campionat
Pe aceeași temă