Tudoran spune cum a reușit Pandurii să-i producă prima înfrângere în acest sezon fostului lider: „Am lucrat mai mult acolo”. Cum a „renăscut” echipa odată cu revenirea la Târgu Jiu

Tudoran spune cum a reușit Pandurii să-i producă prima înfrângere în acest sezon fostului lider:

Golul din meciul cu Sportul Snagov, câștigat de Pandurii cu 2-0, sâmbătă, la Târgu Jiu, l-a readus pe George Tudoran (22 de ani) pe locul secund în topul marcatorilor acestui sezon al Ligii 2, cu opt reușite, tot atâtea câte are și coechipierul său Daniel Pîrvulescu (21 de ani), jucător pe care au pus deja ochii câteva cluburi din prima ligă. Pe primul loc se menține în continuare Adrian Voicu, atacantul bucureștenilor de la Daco Getica, cu nouă reușite.

„După două înfrângeri a venit și victoria. Ne bucurăm că am câștigat acasă, fiindcă publicul a plecat fericit. Se pare că cele două eșecuri ne-au trezit și sunt încrezător în perspectiva jocurilor viitoare. Urmează două deplasări și sperăm să urcăm în clasament. Înaintea jocului cu Snagov am lucrat mai mult faza defensivă, iar în timpul meciului ne-am închis bine, am fost mai prudenți ca la meciurile anterioare și nu am mai primit goluri. Noi marcam multe goluri, dar și primeam (n.r. – goleveraj 24-17 înaintea acestui joc). Acum doar am marcat. Am pierdut pe greșelile noastre cu UTA și Clinceni, după ce noi am deschis scorul, așa cum o făcusem, anterior, și la ACS Poli Timișoara, unde am luat doar un punct. Avem un lot tânăr, iar tinerețea crează uneori naivitate”, a declarat Tudoran.

Jucătorul de 22 de ani, crescut de Pandurii și trecut pentru o scurtă perioadă prin curtea Rapidului și Viitorului Constanța, știe de ce echipa din orașul său natal nu se mai luptă acum pentru evitarea retrogradării, așa cum a făcut-o în sezonul trecut: „La Motru, unde am jucat sezonul trecut meciurile de pe teren propriu, atmosfera era ca la un meci amical și parcă nu eram motivați. Acasă, alături de fani, ne simțim foarte bine. Ei ne încurajeacă mereu și îi simțim în permanență alături de noi”.

La jocul Pandurii – Sportul Snagov, disputat pe terenul sintetic amenajat lângă noul stadion Municipal din Târgu Jiu, au asistat peste 500 de spectatori, inclusiv și o mică, dar frenetică, galerie.

Media la jocurile disputate sezonul trecut de Pandurii pe stadionul Minerul din Motru a fost de doar 250 spectatori.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

Pe aceeași temă