Trică: „Sunt mulțumit de atitudinea băieților și de rezultat”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 15:15 Campionat
Trică:**

Antrenorul formației UTA, Eugen Trică, s-a arătat mulțumit de punctul obținut de echipa sa în partida de la Târgu Mureș, dar mai ales de atitudinea jucătorilor.

„Le mulțumesc băieților pentru felul în care s-au dăruit pe teren, în ciuda situației grele prin care trece echipa. Sunt mulțumit de atitudinea lor și de rezultat. Nu știu ce să spun în legătură cu faptul că s-a întrerupt aseară meciul. ASA a dominat prima parte a primei reprize, după care am echilibrat jocul. Repriza a doua ne-a aparținut până la întrerupere, ne-am creat mai multe ocazii de gol, dar nu se știe ce se întâmpla dacă se juca până la sfârșit. Poate reușeam să învingem, poate pierdeam. Așa, trebuie să ne mulțumim cu acest rezultat și cred că și Sabău poate fi mulțumit.

Situația noastră nu este una fericită și timpul e scurt. Anul acesta mai sunt trei etape, din care trebuie să scoatem maximul posibil.

Trebuie să mulțumesc din suflet și micului grup de suporteri care a venit să ne susțină în momentele grele, lucru care dovedește că sunt adevărați suporteri”, a spus la finalul partidei Eugen Trică.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 15:15 Campionat
Pe aceeași temă