Trică și colaboratorii săi au pierdut litigiile de muncă cu FC UTA SA

Mihai Andries 07 Mar. 2014, 08:41 Campionat
Trică și colaboratorii săi** au pierdut litigiile de muncă cu FC UTA SA

Mult așteptatele decizii ale judecătorului sindic nu au adus mari clarificări în privința viitorului FC UTA SA. Fiindcă Adrian Marțian va afla de abia pe 8 mai dacă îi fi acceptată contestația la cuantumul creanței cu care au fost prins inițial în tabelul creditorilor, pasul următor, respectiv întocmirea planului de reorganizare, nu se poate face.

Doar Dorin Stana a primit (să zicem) o veste bună, în sensul că i s-a aprobat noua creanță în valoare de 11 mii de euro (precedenta era de 8 mii). Totodată, Finanțele arădene au fost înacadrate la o altă categorie de creditori, respectiv cei garantați. În urma acestei decizii, Finanțele au prioritate la recuperarea debitului înaintea celorlalți creditori.

S-a făcut cât de cât lumină în cazul litigiilor de muncă ale lui Eugen Trică, Nelu Ceaușu și Ivaylo Petrov, în sensul că judecătorul sindic le-a respins acestora contestațiile. Asta înseamnă că cei trei tehnicieni rămân demiși și nu mai trebuie reangajați la FC UTA SA. În schimb, litigiul sportiv este încă pe rol la Federația Română de Fotbal. Dacă Trică îl câștigă, Marțian e obligat să-i achite olteanului clauza de reziliere a contractului de 10 mii de euro.

În fine, solicitarea celor de la Suporter Club UTA de a se declara falimentul FC UTA SA nu a primit niciun răspuns. Din câte se pare, judecătorul consideră că dosarul nu este complet și, prin urmare, se va pronunța doar când juristul fanilor va depune actul lipsă.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 07 Mar. 2014, 08:41 Campionat
Pe aceeași temă