Trică: „Gol la ultima fază, cel mai dureros lucru în fotbal”

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 13:39 Campionat
Trică:** „Gol la ultima fază, cel mai dureros lucru în fotbal

Chiar dacă a preluat echipa fanion a Aradului de numai o săptămână, Eugen Trică a fost la câteva secunde de un prim rezultat pozitiv la cârma „alb-roșiilor”. UTA a evoluat mult peste așteptări pe Crișul Repede, mai ales că pe finalul primei reprize a și evoluat cu un om mai puțin.

Bihorenii s-au chinuit enorm să-și creeze ocazii după pauză, iar dacă portarul Oberhauser nu și-ar fi pierdut concentrarea în cel de-al treilea minut de prelungire, astăzi arădenii ar fi pus la păstrare primul punct. „Ce poți să mai spui când primești gol la ultima fază? E cel mai dureros lucru care ți se poate întâmpla în fotbal. Dă-mi gol în minutul 60 sau 70, dar nu în ultima secundă. Nu găsesc niciun vinovat la acea fază. Oberhauser a greșit, dar e omenește să greșești”, a spus imediat după meci fostul mijlocaș al naționalei.

Utiștii s-au simțit defavorizați de cavalerii fluierului spre final, când s-a ridicat offside în momentul în care Apostu marcase pentru 1-2. „Arbitrajul a fost OK. Nu știu la faza golului lui Apostu dacă a fost offside. Dacă nu a fost, înseamnă că este greșeală foarte mare. Arbitrii ar face bine să deschidă ochii și să arbitreze bine. Să fie și ei concentrați la meciuri cum le cer eu băieților”, a adăugat Trică.

Tânărul tehnician e optimist pentru meciurile ce urmează, dar e pus în gardă de vizita târg-mureșenilor. „Îmi felicit jucătorii, au evoluat admirabil. Dacă vom avea aceeași atitudine, nu vom avea probleme în campionat. Părerea mea e că am controlat jocul cap-coadă. La ce să mă aștept cu ASA Târgu Mureș, echipă care trage la promovare? Mă pot aștepta la orice, mai ales când mă gândesc cine e prin conducere la ei”, a încheiat „principalul” arădenilor.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 13:39 Campionat
Pe aceeași temă