Trică: „Cu atitudinea asta putem câștiga orice meci”

Marius ANGHEL 15 Sep. 2013, 14:33 Campionat
Trică:** „Cu atitudinea asta putem câștiga orice meci

La un interval de o săptămână, Eugen Trică a trăit două mari dezamăgiri pe banca „Bătrânei Doamne”. Înfrângere cu Bihorul în minutul 93, respectiv remiză cu ASA Târgu Mureș în minutul 94. Între ele a mai fost și eșecul fără drept de apel cu divizionara a cincea Ripensia, iar fostul mijlocaș era pus într-o situație dificilă.

„La meciul de Cupă a fost un accident. Asta le-am și spus, că trebuie să spele rușinea și lumea să fie mulțumită. Iar cu atitudinea asta la fiecare meci putem pleca ușor cu cele trei puncte, dacă ne lasă și arbitrii. Nu vreau să spun mai mult. Etapa viitoare mergem la Vâlcea, la ce să ne așteptăm?”, a întrebat retoric tânărul tehnician.

Acesta a ținut să sublinieze și aportul spectatorilor la ceea ce ar fi trebuit să fie un rezultat pozitiv pentru „textiliști” și a minimalizat conflictul vizibil între galerie și patronul echipei: „Publicul a fost fantastic, sper să vină și la următoarele meciuri în număr cât mai mare și să ne susțină. Chiar și în deplasare îi așteptăm să fie alături de noi, îi chemăm la Vâlcea. Ați văzut și voi cât de bine s-au mobilizat băieții când au văzut atmosfera din tribune. Galeria a fost formidabilă, eu asta am văzut. Și nu doar ea, ci toți cei care au fost azi la stadion. Le mulțumim tuturor pentru susținere”, a mai spus Eugen Trică.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 15 Sep. 2013, 14:33 Campionat
Pe aceeași temă