„Trebuie să fim mai bărbați în meciurile din deplasare”

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 14:33 Campionat

FC Argeș nu a venit nici măcar cu un punct din meciul din deplasare de pe terenul celor de la FC Bihor Oradea. Argeșenii au plecat cu mâna goală de la acest meci, fiind învinși cu scorul de 2 – 1. Antrenorul principal al piteștenilor, Viorel Dumitrescu, a fost dezamăgit de faptul că echipa nu a obținut nici măcar o remiză.

„Nu pot să spun că a fost un joc rău din partea noastră, dar de fiecare dată ne mai lipsește ceva pentru a obține un punct. La acest meci am intrat bine în joc, dar din păcate. A venit o decizie a arbitrului care i-a băgat bine în joc cei de la FC Bihor. A fost o lovitură de la 11 metri care nu știu dacă a fost, după care în debutul părții secunde am luat un gol foarte ușor. Dacă ești o echipă ce te respecți nu ai cum să iei gol de la un copil de 16 ani. Au fost niște naivități din partea echipei noastre care ne-au costat foarte mult. Numai că trebuie să mergem în deplasare să marcăm goluri pentru că de primit, o să primim sigur și asta s-a întâmplat și de această dată”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Consideră că este și vina sa

Antrenorul piteștenilor este de părere că o parte din vina acestei înfrângeri este și a sa. „Poate că este și vina mea pentru că nu reușesc să motivez foarte bine jucătorii la meciurile din deplasare. Tot timpul are și antrenorul o parte din vină. Numai că nu îmi convine faptul că mergem cu o frică inexplicabilă la meciurile din deplasare. Suntem două echipe total diferite în meciurile de acasă și cele din deplasare. Nu sunt deloc mulțumit de felul în care ne prezentăm în aceste meciuri și afirm că trebuie să fim mai bărbați în aceste partide”, a mai spus antrenorul piteștenilor.

Sursa: FC Argeș

Foto: eBihoreanul

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 14:33 Campionat
Pe aceeași temă