„Trebuia să rezolvăm meciul în primele 30 de minute!”

Marius ANGHEL 12 Nov. 2012, 13:10 Campionat

FC Argeș a venit numai cu un punct din partida jucată în deplasare cu cei de la Unirea Alba Iulia, iar acest lucru l-a nemulțumit pe antrenorul piteștenilor, Iulian Crivac. Acesta a recunoscut că în ciuda problemelor legate de cei doi jucători eliminați, elevii săi ar fi trebuit să rezolve meciul în primele 30 de minute ale partidei.

„Nu pot să neg faptul că au fost unele probleme legate de arbitraj, dar nici noi nu am fost la cel mai bun nivel pe care îl putem arăta. Am vorbit cu jucătorii toată săptămâna și le-am cerut să fie foarte atenți să nu comită anumite greșeli în joc și să nu intre cu ideea că oricum acest meci va fi câștigat. În prima jumătate de oră a meciului am avut câteva ocazii bune de a marca, au avut și ei câteva acțiuni, dar nu am reușit să marcăm. După părerea mea, noi trebuiE a să rezolvăm acest meci în primele 30 de minute. Apoi au apărut acele complicații cu jucătorii eliminați. Vă spun că nici când am rămas cu un om în minus nu mă temeam de adversar, dar apoi a venit și a doua eliminare. În plus, am luat și golul pe o greșeală a apărării și are o parte de vină acolo chiar și Croitoru.”, a declarat Iulian Crivac.

Nemulțumit de arbitraj

Antrenorul piteștenilor nu și-a putut ascunde nici dezamăgirea cu privire la felul în care acest meci a fost condus la centru de către Florin Mazilu, arbitrul acestui meci. „Cred că au fost judecate în mod eronat mai multe faze și mă refer aici la cele două eliminări din tabăra echipei noastre. Din câte am înțeles la acest arbitru a fost primul meci din Liga a II-a și mie mi se pare total nepregătit. La faza lui Răuță jucătorul nostru era în poziție late-rală a ridicat piciorul undeva la 1 metru, 1,20 metri și a coborât adversarul foarte mult capul și jucătorul nostru era cu spatele la adversar și nici nu l-a văzut. La așa ceva nu se dă roșu pentru că nu a existat o urmă clară de intenție de a îl lovi cu piciorul. La faza cu Dulcea cred că acolo se putea da, poate că a greșit și Adi, dar el s-a ridicat de pe gazon nu a cerut lovitură de la 11 metri, poate că efectiv a alunecat. În plus, noi aveam momente în care scăpam pe contraatac, iar arbitrul oprea meciul pentru a acorda cartonașe galbene pentru adversari. Acest arbitru parcă nu a auzit de legea avantajului.”, a spus Crivac.

Bucurie în tabăra adversă

Antrenorul piteștenilor a mai declarat că finalul de meci i-a găsit pe jucătorii gazdelor fericiți pentru acest rezultat și mulțumiți de faptul că nu au pierdut acest meci. „La ei era o mare bucurie deși acest meci puteau să îl câștige. Mai supărați eram noi, chiar dacă am egalat cu doi oameni în minus. Un asemenea meci nu trebuia să nu fie câștigat de noi. Din păcate, am intrat cam neconcentrați la acest meci și dacă jucam cu un adversar mai tare în acest joc, sigur aveam mari probleme. Noi trebuie să fim la fel de concentrați și de conectați la importanța jocului, indiferent că avem cu Vâlcea sau cu Timișoara. Este o serie echilibrată în care orice meci este unul de o importanță majoră.”, a încheiat antrenorul piteștenilor.

Crivac n-a pierdut niciun joc până acum

Iulian Crivac a continuat să rămână neînvins pe banca tehnică a celor de la FC Argeș, asta chiar dacă sâmbătă a fost nevoit să joace la Alba Iulia având doi oameni mai puțin pe teren. În trei meciuri cu Iulian Crivac, FC Argeș a cucerit cinci puncte. Piteștenii au la activ două meciuri terminate la egalitate și aici ne referim la jocul de sâmbătă de la Alba Iulia și la partida de acum două etape de pe terenul celor de la ACS Poli Timișoara.

Interesant este faptul că în ambele meciuri piteștenii au crezut în șansa lor și au reușit să egaleze pe final de dispută. Piteștenii au și o victorie cu Iulian Crivac pe bancă, aceasta venind în meciul disputat pe teren propriu cu cei de la CS Mioveni.

Revin cei doi suspendați, dar alți doi jucători nu pot fi pe teren cu lider

FC Argeș va juca la finalul acestei săptămâni pe teren propriu cu cei de la Corona Brașov, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a din Liga a II-a la fotbal. Gândurile antrenorului piteștenilor, Iulian Crivac, zboară deja către acest meci, tehnicianul fiind îngrijorat că doi dintre jucătorii săi nu pot evolua în acest meci. Din cauza cartonașelor roșii primite în meciul de la Alba Iulia, Alexandru Răuță și Adrian Dulcea nu vor avea cum să fie prezenți pe teren la partida cu cei de la Corona.

„În cazul lui Răuță pentru că a primit direct cartonașul roșu sunt șanse să primească măcar două etape de suspendare. În aceste condiții este clar că există riscul să nu îl avem pe teren pentru mai multe meciuri. Probleme sunt și pentru Dulcea, cel care este clar că nu va juca nici el în acest meci. O să vedem ce vom face pentru că nici acum nu pot să am pe teren cea mai bună formulă de echipă. Pentru meciul cu cei de la Corona o să revină în lotul echipei noastre Ivănică și Cârstoiu, cei care au fost suspendați pentru partida de la Alba Iulia.”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Sursa: FC Argeș

Foto: sport.alba24.ro

Marius ANGHEL 12 Nov. 2012, 13:10 Campionat
Pe aceeași temă