Tratative anevoioase între Dan Nițu și Cătălin Rufă

Mihai Andries 14 Jul. 2013, 10:43 Campionat
Tratative anevoioase între Dan Nițu** și Cătălin Rufă

Patronii celor două echipe vâlcene de Liga a II-a, Dan Nițu și Cătălin Rufă continuă negocierile, însă decizia pare să se amâne. Șeful Damilei, Dan Nițu, a primit din partea conducătorului CSM-ului, Cătălin Rufă, mai multe oferte. Cei doi patroni nu au luat încă o decizie, iar Primăria Râmnicului arbitrează de la distanță, anunțând că nu va permite plecarea CSM-ului decât după achitarea datoriilor la utilități, o sumă de peste 3 miliarde de lei vechi.

„Sunt mai multe discuții, o variantă este să achit eu datoriile la utilități și să venim noi să jucăm, iar CSM să plece. Am discutat chiar și varianta unui schimb de cluburi, dar  nu știu ce datorii are CSM. Există și varianta să plătim o sumă și ambele echipă să jucăm în Zăvoi”, a spus senatorul Dan Nițu.

Cum se cunoaște, șeful CSM-ului, Cătălin Rufă, vrea să mute echipa la Reșița, de unde are o ofertă financiară mai bună, dar Primăria Râmnicului se împotrivește. Edilii acuză că Rufă are datorii la utilități, dar Rufă a dat Primăria în judecată, motivând că de gaze și apă s-au folosit și alte cluburi și Poliția.

Până se va lămuri dacă va juca în Zăvoi și sub ce formă, Damila caută întăriri. „Obiectivul nostru este promovarea, nu vom mai avea probleme cu licența, pentru că îndeplinim și criteriul celor trei ani de când suntem afiliați. Am luat deja doi jucători buni, Voican și Cataramă, care au trecut prin Liga I. Vom mai lua încă 2-3 jucători foarte buni, un atacant, un mijlocaș central și un fundaș stânga”, a mai spus șeful Damilei.

FC Vâlcea sau FCM Rm. Vâlcea?

Clubul alb-verde își a schimba numele în această toamnă, dar nu s-a luat încă o decizie clară în privința viitoarei denumiri. „Am rezervat deja la Registrul Comerțului denumirea de FC Vâlcea 2008, dar primarul insistă ca echipa să fie a orașului Rm. Vâlcea. În zilele următoare rezervăm și FCM Rm. Vâlcea și vom vedea care va fi alegerea finală. Nu pot să îi spun Damila Rm. Vâlcea, pentru că așa nu ar mai veni sponsori lângă echipă”, a mai anunțat Dan Nițu.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 14 Jul. 2013, 10:43 Campionat
Pe aceeași temă