Tranzacția CSM – Damila, votată azi în ședința Consiliului Local

Mihai Andries 25 Jul. 2013, 11:06 Campionat
Tranzacția CSM - Damila,** votată azi în ședința Consiliului Local

Viceprimarul din Râmnicu Vâlcea, Eduard Vârlan (foto), a confirmat tranzacția dintre CSM și Damila, care se va realiza în mod oficial azi, într-o ședință de Consiliul Local care va începe de la ora 13:00.

„La ședința de azi a Consiliului, este proiect propus ca Dan Nițu să preia pachetul majoritar de acțiuni la CSM, iar după ce se aprobă, se face modificarea în Adunarea Generală a clubului. Pe noi ne-a interesat ce se întâmplă cu CSM, ei s-au înțeles și Dan Nițu preia echipa, dar și datoriile. Mai departe, ce se întâmplă cu Damila, că o mută Cătălin Rufă la Reșița, e treaba lor. Noi ne-am dorit ca ambele echipe să joace în Zăvoi, dar Cătălin Rufă nu a vrut sub nicio formă și a insistat să plece. Asta este situația, Primăria nu putea ajuta decât o echipă, este greu să susții două echipe” a spus Eduard Vârlan, care este și reprezentantul Primăriei în Consiliul Director al clubului.

Ședința de azi a Consiliului Local se anunță una furtunoasă, fiind cunoscută atitudinea consilierului Cosmin Constantinescu, fost viceprimar, care a insistat mereu pentru rămânerea la echipă a lui Cătălin Rufă. Cu siguranță, însă, proiectul va fi acceptat, majoritatea Consiliului Local fiind de aceeași latură politică cu edilii Râmnicului, dar și cu senatorul Dan Nițu.

Cum se cunoaște, trupa pregătită de Claudiu Niculescu se mută cu totul în Zăvoi la CSM, în timp ce formația lui Alexandru Pelici se duce la Damila, de unde ulterior devine CSM Metalul Reșița.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 25 Jul. 2013, 11:06 Campionat
Pe aceeași temă