Totul pentru victorie!

01 Sep. 2011, 19:20 Campionat
Totul pentru victorie!

Alba Iulia vrea trei puncte cu Alro Slatina, sâmbătă, pe „Cetate”, cu începere de la ora 11.00. Trupa lui Stelian Gherman are doar varianta victoriei, în meciul cu oltenii lui Papură, echipă ce nu a obținut niciun punct în primele două etape și care aspiră la unul din locurile ce duc în Liga I la finalul sezonului.

„Întâlnim o echipă incomodă, cu jucători experimentați, care vine la Alba să-și joace ultima șansă de a mai forța promovarea. Și noi ne dorim cele trei puncte și vom aborda acest joc cu mare atenție. Ne-am mai întărit prin transferurile făcute în ultima vreme și trebuie să învingem”, a declarat Stelian Gherman, antrenorul gupării uniriste.
Albaiulienii i-a rezolvat în această săptămână pe fundașul Yamadou Camara, mijlocașii Cornel Cornea (Zimbru Chișinău), Călin Vădană (Arieșul Turda) și George Petcuț (FCM Tg Mureș), respectiv atacantul Dejan Pecarov (Arieșul Turda), cu toții fiind apți pentru jocul de sâmbătă.

Victoria, singura variantă!

George Petcuț vrea să debuteze cu un succes la noua sa echipă. „Mă bucur că am ajuns la Unirea, vreau să ajut clubul și îm doresc ca la final să ne clasăm cât mai sus. Singură noastră variantă pentru meciul cu Slatina este victoria. Sper să facem un joc bun să luam cele trei puncte„, a declarat fotbalistul în vârstă de 26 de ani, ce și-a reziliat înțelegerea cu FCM Tg Mureș pentru a ajunge la Alba Iulia.
G. Petcuț va prelua locul lui Nicușor Stanciu (convocat la lotul de tineret) în formula de start, urmând a-l susține pe S. Mureșan în ofensivă.

Uniriștii, cu banii la zi

„Alb-negrii” și-au primit restanțele și prima de joc pentru victoria din prima etapă cu CSM Rm Vâlcea, după ce firma Rosia Montana Gold Corporation a mai virat o parte din sponsorizare. De asemenea, gruparea albaiuliană așteaptă să intre în conturi 100.000 de euro de la Empoli din vânzarea lui Himcinschi și încă 200.000 de euro de la FC Vaslui, echipa unde va ajunge „decarul” Nicușor Stanciu. „Alba nu va mai avea probleme cu banii”, a anunțat unul dintre șefii Unirii, ce dorește să achiziționeze urgent un atacant de Liga I.

Articol scris de Lucian DANCIU

01 Sep. 2011, 19:20 Campionat
Pe aceeași temă